עוגיות שיבולת שועל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל, עוגיות נהדרות וקלות הכנה, נחטפות אחת אחרי השנייה, לא מרגישים ומיד הולכים להכין עוד נגלה , הן נגמרות מהר מידי וכמה שהו שוות! המלצה חמה..

מרכיבים:

100 ג` חמאה
150 ג` סוכר ( 3/4 כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
200 ג` שיבולת שועל
45 ג` קוקוס (חצי כוס)
חצי כוס  סוכר חום
140 ג` קמח (כוס)
1/2 כפית סודה לשתיה,
כפית קינמון (מי שמעדיף בלי יכול לוותר)
קורט מלח

אופציה:
להוסיף שליש כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

1. להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצים בסבלנות., להוסיף את שאר המצרכים.

2. בעזרת כפית להניח ערמות קטנות בתבנית, במרחק אחת מהשנייה (מעט מתפשטות).

3. להכניס את העוגיות לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 10 דקות, תחתית מזהיבה – משחימה.

4. העוגיות יוצאות מהתנור שהן רכות, הן מתקשות, לצנן.

19166 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שיבולת שועלעוגיות שיבולת שועלעוגיות שיבולת שועלעוגיות שיבולת שועל

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
yuliat

היי ניקי,
שאלה:
זאת הפעם השניה שאני מכינה את העוגיות האלה והעוגיות מתפשטות עד מאוד… לא שמתי הרבה עוגיות בתבנית, לא עשיתי אותן גדולות במיוחד, נצמדתי למתכון אחד לאחד… ההבדל היחיד הוא שאין לי מיקסר עם וו גיטרה אז ערבבתי ידנית, עד שיצאה לי עיסה אחידה, סמיכה ודביקה.
מה יכולה להיות הסיבה להתפשטות כה רבה?

נעמה

היי ניקי,
אפשר להשתמש בסובין שיבולת שועל?
תודה

אפרת

הי ניקי, הכנתי את העוגיות אתמול והן טעימות מאד. שלוש שאלות: אחרי עשר דקות הצבע עדיין מאד בהיר, כבר להוציא? רק שהתחתית מזהיבה?
שנית, לא התפשטו בכלל …יש סיבה?
החמאה יכולה להיות קרה?

שרון

הי ניקי ,
האם ניתן להכין את המתכון עם שיבולת שועל להכנה מהירה -זה מה שיש לי כרגע?
תודה

נטשה

הי ניקי,
לפי התמונה מעלה, האם אפשר להכין בתבנית מאפינס עם עטרות נייר ?
האם זה עדיין ב180 מעלות, 10 דקות?

תודה מראש:)

יעל

הי ניק,

להקרים את מתכוונת במיקסר עם וו גיטרה? וגם את כל שאר החומרים להמשיך לערבב עם וו גיטרה?

ספיר

אין לי סוכר חום,אפשר להמיר בסוכר לבן או שזה יהרוס?