יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות ריבה

עוגיות פרח ריבה

12 יוני 2012
(Visited 110,610 times, 4 visits today)
עוגיות פרח ריבה

עוגיות פרח ריבה

אלו העוגיות פרח ריבה הראשונות שהכנתי אז אני קצת נוסטלגית בנוגע אליהן, יש מתכונים שמלווים אותי שנים ארוכות ולא משנה כמה זמן עבר אני ממשיכה להכין אותם, למתכונים טובים תמיד יש זמן ומקום ולא משנה כמה זמן עבר.
אני מידי פעם משנה את המילוי לפי רצון הילדים, יופי של עוגיות קלות וטעימות שלא נאמר יפהפיות.

40 עוגיות פרח ריבה

מרכיבים:

350 ג` קמח (שתיים וחצי כוסות)
200 ג` חמאה קרה
100 ג` סוכר (חצי כוס)
ביצה
חלמון
2 כפיות סוכר וניל
קורט מלח

מילוי:
ריבת תות
ממרח שוקולד
כל מילוי שאוהבים

אולי תאהב גם את...♥

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

הכנות:

1. בעזרת סכין חדה לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהעביר למיקסר, להוסיף למיקסר את שאר המצרכים להפעיל אותו על מהירות בינונית עד שנוצרים גושי בצק / פירורים גסים מאוד, לעצור את המיקסר ולאסוף את הבצק לכדור ולהכניס את הבצק למקרר לשעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לחלק את הבצק לשני חלקים, לרדד כל חלק לעלה גדול, להכין מראש תבנית עם נייר אפייה, לקרוץ צורות ולהניח על הנייר אפייה, את החלק השני של הבצק לרדד לקרוץ צורות ובמרכז לקרוץ צורה קטנה יותר.

4. להכניס את העוגיות לתנור ולאפות 10 דקות, העוגיות מזהיבות בתחתית ועדיין נותרות מעט רכות.

5. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגייה נוספת (חור) מעט ללחוץ.

כדאי לדעת ש…
העוגיות נשמרות כשלושה ימים בקופסא על השישי, ניתן להקפיא,  נהדרות גם כעוגיות ללא המילוי. לפרווה ניתן להשתמש במחמאה שמן לא מתאים.

עוגיות פרח ריבהעוגיות פרח ריבהעוגיות פרח ריבה

עוגיות פרח ריבה עוגיות פרח ריבהעוגיות פרח ריבה

גולשים מכינים וממליצים:

גילה : ניקי יקרה, יצא מעולה, יש ביקוש לעוד. תודה רבה!

נוריתה : ניקי יקירה שלום
וואוו !!! העוגיות האלא הן משהו מיוחד..טעימות טעימות!! אני חייבת להגיד לך שאני ידועה בתור אחת שמאד אוהבת לאפות ומאז שאני גיליתי את האתר שלך אז התמכרתי אליו. כל הכבוד לך כל המתכונים שלך כל כך מדויקים וכל כך מוצלחים , תודה רבה .
אגב יש לי טיפ את החור בעוגיות נעזרתי באצבעון.

נועה : "חייבת לציין שזו הפעם השלישית השבוע שאני מכינה את העוגיות שלך והם נגמרות תוך יום( אני מכינה כמות כפולה כל פעם)"

עמית : "עוגיות מדהימות, פריכות ונימוחות בטירוף!
קלות ממש להכנה, ממליצה בחום!"

הרשם
עדכן
483 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות