עוגיות שוקולד צ’יפס מושלמות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

יש מי שלא אוהב עוגיות שוקולד צ’יפס ? העוגיות הכי חביבות על הילדים נודה על האמת גם אני מידי פעם אוהבת לאכול אותן, אני אוהבת את הפריכות שלהן, את הטעם הנפלא ואיזה שילוב נהדר עם השוקולד צ’יפס.
אני בעד להכין כפול מראש העוגיות האלה מתחסלות מהר.

30 פלוס עוגיות

מרכיבים:

100 ג` חמאה
(להוציא מהמקרר כ 15 דקות קודם)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
חצי כוס סוכר חום
חצי כפית סודה לשתייה
ביצה
כפית סוכר וניל
175 ג` קמח (כוס ורבע)
חצי כוס שוקולד צ`יפס לבנים
חצי כוס שוקולד צ`יפס שחורים
כף שוקולית (במידה ורוצים עוגיות שוקולדיות)

אפשר במקום השוקולד צ’יפס לקצוץ חבילת שוקולד חלב ולהוסיף

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להקציף חמאה וסוכר כשתי דקות במהירות גבוהה להוסיף את הביצה לערבב עד שהיא נבלעת ולהוסיף את הסודה לשתייה קמח ובסוף את השוקולד צ’יפס.

3. ליצור כדורים קטנים (משקל 14 ג’) לסדר בתבנית על נייר אפייה עם מרווח בין עוגייה לעוגייה.

*4. לאפות 10 דקות, העוגיות מזהיבות בתחתית הן יוצאות רכות ומתקשות בחוץ.

70739 צפיות 53 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : חייבת לחרוג ממנהגי ולרשום תגוב, זה מטורף, 5 דק’ וכל הבית התמלא בריח מדהים של עוגיות.
עוד מתכון שפשוט לא מאכזב
תודה!

אושרת : פשוט עוד מתכון מוצלח…..מצרכים זמינים, ערבוב בלי הרבה כלים ויש עוגיות טעימות מוכנות תוך פחות מ-20 דק’ (כולל אפיה ושטיפת כלים). הילדים שלי זללו כבר תבנית.

תאיר : סוף סוף מצאתי את המתכון של שןקןלד ציפס כמו שבאמת צריך להיות

אורטל : “העוגיות יצאו מושלמות!!! כידררתי כדורים קטנים מאוד והעוגיות יצאו בגודל מצוין!! והטעם… טעיםםםםם”

פרח : “אני מכריזה בזאת כי נמצא המתכון המושלם לעוגיות שוקולד צ’יפס!!! וזה עוד לפני שסיפרתי שהחלפתי לקמח כוסמין ושמן קוקוס…”

שלומית : “קלי קלות הילדים הכינו לבד. יצא טעים!”

375
תגובות

  הרשם  
עדכן
עומרי כץ

היי אורטל סליחה על השעה המאוחרת אבל אני חייב להגיד שהכנתי את העוגיות האלו בגרסה הבהירה משום מה העיסה הייתה קשה לגלגול למרות שהרטבתי כל פעם את הידיים זה יכול להיות אולי בגלל שהמסתי את הסודה לשתייה במעט מים לפני הכנסתה לבצק ( כדי שלא יהיה לעוגיות טעם לוואי סבוני ) או שהייתי פשוט צריך לשים את העיסה במקרר לכמה דקות או ללילה . פשוט העוגיות השטתחו לי עוד לפני שנכנסו לאפייה ונדבקו אחת לשנייה וגם זה יצא כמו שלולית אפוייה ולא כמו עוגיות גבוהות. אולי הייתי צריך להוסיף עוד קמח ?

מיכל

היי ניקי.
העוגיות נראות סוף וחייבת לנסות,
רק לוודא שהבנתי. איך יצאו 2 צבעים לעוגיות,את לקחת חלק מהבלילה והוספת שוקולית? אם כן מה הכמות?
לא ראיתי פשוט הסבר על זה.
תודה רבה רבה

ילנה

אני הכנתי עם מרגיעה ויצא מושלם!!!!!!!!

1 21 22 23