עוגיות שוקולד צ’יפס מושלמות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

יש מי שלא אוהב עוגיות שוקולד צ’יפס ? העוגיות הכי חביבות על הילדים נודה על האמת גם אני מידי פעם אוהבת לאכול אותן, אני אוהבת את הפריכות שלהן, את הטעם הנפלא ואיזה שילוב נהדר עם השוקולד צ’יפס.
אני בעד להכין כפול מראש העוגיות האלה מתחסלות מהר.

30 פלוס עוגיות

מרכיבים:

100 ג` חמאה
(להוציא מהמקרר כ 15 דקות קודם)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
חצי כוס סוכר חום
חצי כפית סודה לשתייה
ביצה
כפית סוכר וניל
175 ג` קמח (כוס ורבע)
חצי כוס שוקולד צ`יפס לבנים
חצי כוס שוקולד צ`יפס שחורים
כף שוקולית (במידה ורוצים עוגיות שוקולדיות)

אפשר במקום השוקולד צ’יפס לקצוץ חבילת שוקולד חלב ולהוסיף

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להקציף חמאה וסוכר כשתי דקות במהירות גבוהה להוסיף את הביצה לערבב עד שהיא נבלעת ולהוסיף את הסודה לשתייה קמח ובסוף את השוקולד צ’יפס.

3. ליצור כדורים קטנים (משקל 14 ג’) לסדר בתבנית על נייר אפייה עם מרווח בין עוגייה לעוגייה.

*4. לאפות 10 דקות, העוגיות מזהיבות בתחתית הן יוצאות רכות ומתקשות בחוץ.

18701 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : חייבת לחרוג ממנהגי ולרשום תגוב, זה מטורף, 5 דק’ וכל הבית התמלא בריח מדהים של עוגיות.
עוד מתכון שפשוט לא מאכזב
תודה!

אושרת : פשוט עוד מתכון מוצלח…..מצרכים זמינים, ערבוב בלי הרבה כלים ויש עוגיות טעימות מוכנות תוך פחות מ-20 דק’ (כולל אפיה ושטיפת כלים). הילדים שלי זללו כבר תבנית.

תאיר : סוף סוף מצאתי את המתכון של שןקןלד ציפס כמו שבאמת צריך להיות

אורטל : “העוגיות יצאו מושלמות!!! כידררתי כדורים קטנים מאוד והעוגיות יצאו בגודל מצוין!! והטעם… טעיםםםםם”

פרח : “אני מכריזה בזאת כי נמצא המתכון המושלם לעוגיות שוקולד צ’יפס!!! וזה עוד לפני שסיפרתי שהחלפתי לקמח כוסמין ושמן קוקוס…”

שלומית : “קלי קלות הילדים הכינו לבד. יצא טעים!”

289
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיגדגד

אם אני משתמשת בכוס חד פעמית רגילה, מה הכמויות?

יעלי

ילדי הבניין התאספו לקשט את הסוכה, אז הכנתי צ’יק צ’ק את העוגיות האלה: מה להגיד.. קודם כל אוכלים עם העיניים : הצבעים מדליקים!! ואחכ הטעם… וואי וואי
ניקי תודה על עוד מתכון מנצח, וחג שמח !

בשלי

היי.
ניתן להמיס את החמאה במיקרוגל ולערבב כרגיל את כל השאר עם החמאה הנוזלית?
אני תמיד מסתבכת עם הקצפת חמאה רכה.

חיה

היי ניקי
המתכונים שלך מדהימים, אני אישה צעירה והתחלתי לעשות את המתכונים שלך מיד אחרי החתונה, למרות שלפני החתונה לא ידעתי לבשל כלום בזכות המכונים שלך בעלי בטוח שאני שפית בחסד עליון, תודה רבה
רציתי לשאול האם אפשר להחליף את הסוכר חום בסוכר לבן, והאם אפשר להחליף את הסודה לשתיה באבקת אפייה וכמה?

שני

היי ניקי, האם אפשר להשתמש בסוכר חום כהה?

מאשה

היי שוב ניקי,
הכנתי את העוגיות לפי המתכון ויצאו עם טעם לוואי קל של ביצה. השתמשתי בביצה בינונית. איפה טעיתי?

1 15 16 17