עוגיות שוקולד צ’יפס מושלמות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

יש מי שלא אוהב עוגיות שוקולד צ’יפס ? העוגיות הכי חביבות על הילדים נודה על האמת גם אני מידי פעם אוהבת לאכול אותן, אני אוהבת את הפריכות שלהן, את הטעם הנפלא ואיזה שילוב נהדר עם השוקולד צ’יפס.
אני בעד להכין כפול מראש העוגיות האלה מתחסלות מהר.

30 פלוס עוגיות

מרכיבים:

100 ג` חמאה
(להוציא מהמקרר כ 15 דקות קודם)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
חצי כוס סוכר חום
חצי כפית סודה לשתייה
ביצה
כפית סוכר וניל
175 ג` קמח (כוס ורבע)
חצי כוס שוקולד צ`יפס לבנים
חצי כוס שוקולד צ`יפס שחורים
כף שוקולית (במידה ורוצים עוגיות שוקולדיות)

אפשר במקום השוקולד צ’יפס לקצוץ חבילת שוקולד חלב ולהוסיף

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להקציף חמאה וסוכר כשתי דקות במהירות גבוהה להוסיף את הביצה לערבב עד שהיא נבלעת ולהוסיף את הסודה לשתייה קמח ובסוף את השוקולד צ’יפס.

3. ליצור כדורים קטנים (משקל 14 ג’) לסדר בתבנית על נייר אפייה עם מרווח בין עוגייה לעוגייה.

*4. לאפות 10 דקות, העוגיות מזהיבות בתחתית הן יוצאות רכות ומתקשות בחוץ.

77691 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : חייבת לחרוג ממנהגי ולרשום תגוב, זה מטורף, 5 דק’ וכל הבית התמלא בריח מדהים של עוגיות.
עוד מתכון שפשוט לא מאכזב
תודה!

אושרת : פשוט עוד מתכון מוצלח…..מצרכים זמינים, ערבוב בלי הרבה כלים ויש עוגיות טעימות מוכנות תוך פחות מ-20 דק’ (כולל אפיה ושטיפת כלים). הילדים שלי זללו כבר תבנית.

תאיר : סוף סוף מצאתי את המתכון של שןקןלד ציפס כמו שבאמת צריך להיות

אורטל : “העוגיות יצאו מושלמות!!! כידררתי כדורים קטנים מאוד והעוגיות יצאו בגודל מצוין!! והטעם… טעיםםםםם”

פרח : “אני מכריזה בזאת כי נמצא המתכון המושלם לעוגיות שוקולד צ’יפס!!! וזה עוד לפני שסיפרתי שהחלפתי לקמח כוסמין ושמן קוקוס…”

שלומית : “קלי קלות הילדים הכינו לבד. יצא טעים!”

398
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי, מעריכה מאוד את המתכונים שלך אבל משהו השתבש. העוגיות התחברו אחת לשנייה ויצאה פלטה מאוד דקה ויבשה. וגם במגש השני למרות שהוצאתי את זה הרבה לפני הזמן, ובטמפרטורה הרבה יותר נמוכה עדיין יצא אותו הדבר. רוצה להכין את זה שוב מחר, רוצה לדעת איפה טעיתי.

מעין

היי, העוגיות נראות מדהים!
האם אפשר לוותר על סוכר חום בסוכר לבן?

איילה

הי ניקי, קודם על תודה רבה על מתכונים מקסימים!הכנתי את העוגיות בדיוק לפי המתכון, יצא סופר טעים!אבל… מאוד השתטחו לאחר קירור. ממש שטוחות ללא נפח. האם זה תקין? אם לא, יש לך מושג מה הסיבה?תודה

נופר

ניקי המתכון מעולה ממששאלה בבקשהאם אני רוצה להכין קוקי בום (עוגייה ענקית בתבנית)אפשר פשוט לקחת את כל העיסה ולשים בתבנית? יש משהו שכדאי להוסיף או להוריד מהמתכון? ותודה לך על כל מתכון מנצח!!

גל שמיר

בוקר טוב
אופים רגיל או טורבו
)אני אף פעם לא יודעת)
תודה 🙂

טליה

היי ניקי
אני ילדה בת 10 ואני מכינה כל שבוע את העוגיות שלך והן יוצאות ממש טעים ניסיתי גם מתכונים לא שלך אבל שלך הכי טעימות תודה רבה על כל המתכונים!!!!!!!!!!!!!!

1 22 23 24