יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד צ’יפס מושלמות

12 יוני 2012
(Visited 68,679 times, 16 visits today)
עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

יש מי שלא אוהב עוגיות שוקולד צ’יפס ? העוגיות הכי חביבות על הילדים נודה על האמת גם אני מידי פעם אוהבת לאכול אותן, אני אוהבת את הפריכות שלהן, את הטעם הנפלא ואיזה שילוב נהדר עם השוקולד צ’יפס.
אני בעד להכין כפול מראש העוגיות האלה מתחסלות מהר.

30 פלוס עוגיות

מרכיבים:

100 ג` חמאה
(להוציא מהמקרר כ 15 דקות קודם)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
חצי כוס סוכר חום
חצי כפית סודה לשתייה
ביצה
כפית סוכר וניל
175 ג` קמח (כוס ורבע)
חצי כוס שוקולד צ`יפס לבנים
חצי כוס שוקולד צ`יפס שחורים
כף שוקולית (במידה ורוצים עוגיות שוקולדיות)

אפשר במקום השוקולד צ’יפס לקצוץ חבילת שוקולד חלב ולהוסיף

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להקציף חמאה וסוכר כשתי דקות במהירות גבוהה להוסיף את הביצה לערבב עד שהיא נבלעת ולהוסיף את הסודה לשתייה קמח ובסוף את השוקולד צ’יפס.

3. ליצור כדורים קטנים (משקל 14 ג’) לסדר בתבנית על נייר אפייה עם מרווח בין עוגייה לעוגייה.

*4. לאפות 10 דקות, העוגיות מזהיבות בתחתית הן יוצאות רכות ומתקשות בחוץ.

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמותעוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות

גולשים מכינים וממליצים:

בתאל : חייבת לחרוג ממנהגי ולרשום תגוב, זה מטורף, 5 דק’ וכל הבית התמלא בריח מדהים של עוגיות.
עוד מתכון שפשוט לא מאכזב
תודה!

אושרת : פשוט עוד מתכון מוצלח…..מצרכים זמינים, ערבוב בלי הרבה כלים ויש עוגיות טעימות מוכנות תוך פחות מ-20 דק’ (כולל אפיה ושטיפת כלים). הילדים שלי זללו כבר תבנית.

תאיר : סוף סוף מצאתי את המתכון של שןקןלד ציפס כמו שבאמת צריך להיות

אורטל : “העוגיות יצאו מושלמות!!! כידררתי כדורים קטנים מאוד והעוגיות יצאו בגודל מצוין!! והטעם… טעיםםםםם”

פרח : “אני מכריזה בזאת כי נמצא המתכון המושלם לעוגיות שוקולד צ’יפס!!! וזה עוד לפני שסיפרתי שהחלפתי לקמח כוסמין ושמן קוקוס…”

שלומית : “קלי קלות הילדים הכינו לבד. יצא טעים!”

הרשם
עדכן
402 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אם אין לי משקל, כמה קמח לשים, ובערך מהגודל של הכדורים שצריך ?תודה!

היי ניקי…
אני יכולה במקום חמאה לשים מרגרינה בטעם חמאה של מחמאה זה משנה?!?!
(כי אני לא רוצה שהם יהיו חלביות אני מעדיפה פרווה אם זה משנה אשמח שתעדכני אותי♥️)

היי, מעריכה מאוד את המתכונים שלך אבל משהו השתבש. העוגיות התחברו אחת לשנייה ויצאה פלטה מאוד דקה ויבשה. וגם במגש השני למרות שהוצאתי את זה הרבה לפני הזמן, ובטמפרטורה הרבה יותר נמוכה עדיין יצא אותו הדבר. רוצה להכין את זה שוב מחר, רוצה לדעת איפה טעיתי.

היי, העוגיות נראות מדהים!
האם אפשר לוותר על סוכר חום בסוכר לבן?

הי ניקי, קודם על תודה רבה על מתכונים מקסימים!הכנתי את העוגיות בדיוק לפי המתכון, יצא סופר טעים!אבל… מאוד השתטחו לאחר קירור. ממש שטוחות ללא נפח. האם זה תקין? אם לא, יש לך מושג מה הסיבה?תודה

ניקי המתכון מעולה ממששאלה בבקשהאם אני רוצה להכין קוקי בום (עוגייה ענקית בתבנית)אפשר פשוט לקחת את כל העיסה ולשים בתבנית? יש משהו שכדאי להוסיף או להוריד מהמתכון? ותודה לך על כל מתכון מנצח!!

בוקר טוב
אופים רגיל או טורבו
)אני אף פעם לא יודעת)
תודה 🙂