מתכון לנשיקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

כולה שני מרכיבים זה כל הסיפור, נשמע מאוד מסובך להכין נשיקות אבל זה קלי קלות, העניין היחיד שצריך סבלנות זה מתכון קל מאוד. כדאי לכוון את  ההכנה
לזמנים שאתם לא צריכים את התנור.
מיקסר חזק מאוד מומלץ חלבונים וסוכר נו טוב קצת מלח גם.  יוצאות נשיקות מושלמות ממש רגעים קטנים של עונג ונראה כמה שזה מחזיק מעמד עד שהילדים מגיעים..

כ 60 נשיקות

זמן הכנה:
6 שעות

מרכיבים:

4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח

הכנות:

1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.

2. להזליף נשיקות או מי שלא בא לו להזליף שיעשה ערימות קטנות ולפזר סוכריות.

3. לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את הנשיקות ל 6 שעות.

טיפים להכנת נשיקות:
לעבוד עם חלבונים בטמ’פ החדר.
חשוב להפריד טוב חלמונים וחלבונים שאפילו טיפת חלמון לא תתערבב
קערת מיקסר יבשה לגמרי.
מיקסר חזק מאוד מומלץ, הוא עובד קשה כאן ומתחמם.
סבלנות זה לוקח זמן אבל התוצאה שווה. למי שאין סבלנות שיאפה על 100 מעלות כשעתיים שלוש או עד שהנשיקות מתנתקות מהנייר.
פחות מומלץ כי מבחוץ הן נראות מוכנות אבל הפנים רך ודביק ולא כיף לאכול אבל כאמור מי שחסר סבלנות..
אני אוהבת לאפות את הנשיקות בלילה וככה בבוקר יש הפתעה מתוקה לילדים.
לפני האפייה אפשר לפזר סוכריות צבעוניות או כלום.
תזליפו נשיקות קטנות יצאו הרבה יותר גדולות יצאו פחות, לילדים זה לא משנה זה נחטף!
אחלה פתרון כשיש חלבונים מיותרים.

88324 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

 

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

522
תגובות

  הרשם  
עדכן
שי

שלום ניקי,
לאחר שהנשיקות מוכנות האם צריך לתת להם להצטנן בחוץ או שאפשר ישר לשים בקופסה?
ולכמה זמן הם מחזיקים? (אם נישאר חחח)
תודה רבה

מרים

שלום לך ניקי יקרה!
אני עוקבת אחרייך פשוט תענוג
תמשיכי להצליח ולמצוא עוד מתכונים מוצלחים….
אני הכנסתי עכשיו לתנור את הנשיקות אחרי תקופה ארוכה שאני מחפשת את המתכון את אלופה !!!!
אפשרי להשים בצק סוכר עם תמונה מתחת לכל נשיקה ?

סמדר

אחרי 6 שעות בתנור בחום של 75 מעלות, אפילו מעט יותר, הנשיקות התנתקו בקלות מנייר האפייה. מבחוץ הן קריספיות אך המבפנים חלקן דביקות קשות – נתקעות בשיניים – מה יכולה להיות הסיבה? האם זמן נוסף יסייע? האם משהו בהקצפה… אשמח ללמוד להבא. תודה רבה!!!

דנה

ערב טוב,
רציתי לדעת בבקשה עם נשארו לי ביצים מעוגה אחרת היום ואני יכין את הנשיקות מחר זה בסדר או שלא בריא מבחינת הביצים?

מיטל

שלום ניקי, אין לי טורבו בתנור ולא רוצה לאפות 2 תבניות ביחד כי לא יוצא לי מוצלח ככה.. אפשר חלק מהקצף שעשיתי לשים במקרר בינתיים עד שהתנור יסיים תבנית אחת?
ושאלה נוספת.. אין לי סוכריות צבעוניות, אפשר לשים שוקולד מגורד?

1 29 30 31