יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

חלבונים מיותרים עוגות וקינוחים

מתכון לנשיקות

9 אוקטובר 2013
(Visited 77,748 times, 12 visits today)
מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

כולה שני מרכיבים זה כל הסיפור, נשמע מאוד מסובך להכין נשיקות אבל זה קלי קלות, העניין היחיד שצריך סבלנות זה מתכון קל מאוד. כדאי לכוון את  ההכנה
לזמנים שאתם לא צריכים את התנור.
מיקסר חזק מאוד מומלץ חלבונים וסוכר נו טוב קצת מלח גם.  יוצאות נשיקות מושלמות ממש רגעים קטנים של עונג ונראה כמה שזה מחזיק מעמד עד שהילדים מגיעים..

כ 60 נשיקות

זמן הכנה:
6 שעות

מרכיבים:

4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.

2. להזליף נשיקות או מי שלא בא לו להזליף שיעשה ערימות קטנות ולפזר סוכריות.

3. לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את הנשיקות ל 6 שעות.

טיפים להכנת נשיקות:
לעבוד עם חלבונים בטמ’פ החדר.
חשוב להפריד טוב חלמונים וחלבונים שאפילו טיפת חלמון לא תתערבב
קערת מיקסר יבשה לגמרי.
מיקסר חזק מאוד מומלץ, הוא עובד קשה כאן ומתחמם.
סבלנות זה לוקח זמן אבל התוצאה שווה. למי שאין סבלנות שיאפה על 100 מעלות כשעתיים שלוש או עד שהנשיקות מתנתקות מהנייר.
פחות מומלץ כי מבחוץ הן נראות מוכנות אבל הפנים רך ודביק ולא כיף לאכול אבל כאמור מי שחסר סבלנות..
אני אוהבת לאפות את הנשיקות בלילה וככה בבוקר יש הפתעה מתוקה לילדים.
לפני האפייה אפשר לפזר סוכריות צבעוניות או כלום.
תזליפו נשיקות קטנות יצאו הרבה יותר גדולות יצאו פחות, לילדים זה לא משנה זה נחטף!
אחלה פתרון כשיש חלבונים מיותרים.

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

 

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

הרשם
עדכן
527 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
אני מחפשת מתכון לתחתיות של מרנג (מיני פבלובות)
כל המתכונים שמצאתי הם שעתיים בתנור.
האם יש הבדל בין פבלובה לנשיקות או שזה רק הצורה?

היי ניקי אם אני רוצה לעשות נשיקות צבעונית המתכון טוב?
פשוט להוסיף צבע מאכל? מה הכמות?

שלום ניקי,
לאחר שהנשיקות מוכנות האם צריך לתת להם להצטנן בחוץ או שאפשר ישר לשים בקופסה?
ולכמה זמן הם מחזיקים? (אם נישאר חחח)
תודה רבה

שלום לך ניקי יקרה!
אני עוקבת אחרייך פשוט תענוג
תמשיכי להצליח ולמצוא עוד מתכונים מוצלחים….
אני הכנסתי עכשיו לתנור את הנשיקות אחרי תקופה ארוכה שאני מחפשת את המתכון את אלופה !!!!
אפשרי להשים בצק סוכר עם תמונה מתחת לכל נשיקה ?

אחרי 6 שעות בתנור בחום של 75 מעלות, אפילו מעט יותר, הנשיקות התנתקו בקלות מנייר האפייה. מבחוץ הן קריספיות אך המבפנים חלקן דביקות קשות – נתקעות בשיניים – מה יכולה להיות הסיבה? האם זמן נוסף יסייע? האם משהו בהקצפה… אשמח ללמוד להבא. תודה רבה!!!

ערב טוב,
רציתי לדעת בבקשה עם נשארו לי ביצים מעוגה אחרת היום ואני יכין את הנשיקות מחר זה בסדר או שלא בריא מבחינת הביצים?

שלום ניקי, אין לי טורבו בתנור ולא רוצה לאפות 2 תבניות ביחד כי לא יוצא לי מוצלח ככה.. אפשר חלק מהקצף שעשיתי לשים במקרר בינתיים עד שהתנור יסיים תבנית אחת?
ושאלה נוספת.. אין לי סוכריות צבעוניות, אפשר לשים שוקולד מגורד?