מתכון לנשיקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

כולה שני מרכיבים זה כל הסיפור, נשמע מאוד מסובך להכין נשיקות אבל זה קלי קלות, העניין היחיד שצריך סבלנות זה מתכון קל מאוד. כדאי לכוון את  ההכנה
לזמנים שאתם לא צריכים את התנור.
מיקסר חזק מאוד מומלץ חלבונים וסוכר נו טוב קצת מלח גם.  יוצאות נשיקות מושלמות ממש רגעים קטנים של עונג ונראה כמה שזה מחזיק מעמד עד שהילדים מגיעים..

כ 60 נשיקות

זמן הכנה:
6 שעות

מרכיבים:

4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח

הכנות:

1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.

2. להזליף נשיקות או מי שלא בא לו להזליף שיעשה ערימות קטנות ולפזר סוכריות.

3. לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את הנשיקות ל 6 שעות.

טיפים להכנת נשיקות:
לעבוד עם חלבונים בטמ’פ החדר.
חשוב להפריד טוב חלמונים וחלבונים שאפילו טיפת חלמון לא תתערבב
קערת מיקסר יבשה לגמרי.
מיקסר חזק מאוד מומלץ, הוא עובד קשה כאן ומתחמם.
סבלנות זה לוקח זמן אבל התוצאה שווה. למי שאין סבלנות שיאפה על 100 מעלות כשעתיים שלוש או עד שהנשיקות מתנתקות מהנייר.
פחות מומלץ כי מבחוץ הן נראות מוכנות אבל הפנים רך ודביק ולא כיף לאכול אבל כאמור מי שחסר סבלנות..
אני אוהבת לאפות את הנשיקות בלילה וככה בבוקר יש הפתעה מתוקה לילדים.
לפני האפייה אפשר לפזר סוכריות צבעוניות או כלום.
תזליפו נשיקות קטנות יצאו הרבה יותר גדולות יצאו פחות, לילדים זה לא משנה זה נחטף!
אחלה פתרון כשיש חלבונים מיותרים.

32779 צפיות 106 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

 

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

437
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

היי ניקי בוקר טוב(=
שאלה קטנה, עד מתי אני צריכה להקציף את הביצים הסוכר והמלח?
עד שהקצפת באיזה מצב ?
לא רוצה להקציף יותר מידי זמן ואז זה יהיה לא טוב..

1 24 25 26