עוגת שוקולית שכבות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולית שכבות

השתעשעתי עם עוגת השוקולית, חלק מהגולשים יודעים באוקטובר יש לבת שלי יום הולדת זה נקרא “חודש היום הולדת” כל החודש זה חגיגה בשבילה.
לקחתי את עוגת השוקולית שמאוד אהובה אצלי וחילקתי אותה לשניים שמתי מוס וסוכריות והילדה הייתה מאושר

שתי תבניות 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס אבקת שוקולית
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)

סירופ :
חצי כוס מים
שליש כוס סוכר

מוס:
שמנת מתוקה
חבילת אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח, להוסיף את שאר המצרכים, לחלק את הבלילות לשתי קערות ולהעביר לשתי תבניות.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות  25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, לקרר.

3. לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולצקת כמה כפות על הבסיס התחתון באופן שווה.

4. להקציף שמנת אינסטנט וחלב ולהזליף / למרוח מחצית על החלק התחתון, בזהירות להרים את החלק השני ולהניח על החלק הראשון, מעל לצקת כמה כפות סירופ באופן שווה.

5. אפשר לצקת קרם שוקולד (כתוב בהערות) ולשים את החצי השני של המוס או רק את המוס מה שמעדיפים.

הערות:
אצלי העדיפו בלי קרם שוקולד אבל מי שאוהב שיעשה קרם מ 150 ג’ שוקולד מריר וחצי כוס שמנת מתוקה להמיס ולצקת על העוגה.
הכנתי בתבנית 22 אז היא יצאה גבוהה.

21129 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולית שכבותעוגת שוקולית שכבות

עוגת שוקולית שכבות

468
תגובות

  הרשם  
עדכן
ג'ני

הי, אפשר הסבר קטן איך ואיפה לשים את הקרום שוקולד? האם אפשרי לשים קצפת רק בין השכבות ואז לכסות את כל העוגה בקרם שוקולד? האם הקרם מתקשה בסוף?
ועוד שאלה קטנה… אם אני עושה עוגת הפתעה (שמה בחור באמצע עדשים וכאלה ) ואז מחכסה עם קרם שוקולד, זה יכול לעבוד?
תודה רבה!!

נועה

היי ניקי!
דבר ראשון, מתה על המתכונים שלך! תמיד יוצא מוצלח:)
דבר שני, האם העוגה מספיק חזקה בשביל לחצות אותה לעוד שכבות? או שתתפורר?
תודה רבה!

1 23 24 25