עוגת שוקולית שכבות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולית שכבות

השתעשעתי עם עוגת השוקולית, חלק מהגולשים יודעים באוקטובר יש לבת שלי יום הולדת זה נקרא “חודש היום הולדת” כל החודש זה חגיגה בשבילה.
לקחתי את עוגת השוקולית שמאוד אהובה אצלי וחילקתי אותה לשניים שמתי מוס וסוכריות והילדה הייתה מאושר

שתי תבניות 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס אבקת שוקולית
280 ג’ קמח תופח (2 כוסות)

סירופ :
חצי כוס מים
שליש כוס סוכר

מוס:
שמנת מתוקה
חבילת אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח, להוסיף את שאר המצרכים, לחלק את הבלילות לשתי קערות ולהעביר לשתי תבניות.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות  25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, לקרר.

3. לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולצקת כמה כפות על הבסיס התחתון באופן שווה.

4. להקציף שמנת אינסטנט וחלב ולהזליף / למרוח מחצית על החלק התחתון, בזהירות להרים את החלק השני ולהניח על החלק הראשון, מעל לצקת כמה כפות סירופ באופן שווה.

5. אפשר לצקת קרם שוקולד (כתוב בהערות) ולשים את החצי השני של המוס או רק את המוס מה שמעדיפים.

הערות:
אצלי העדיפו בלי קרם שוקולד אבל מי שאוהב שיעשה קרם מ 150 ג’ שוקולד מריר וחצי כוס שמנת מתוקה להמיס ולצקת על העוגה.
הכנתי בתבנית 22 אז היא יצאה גבוהה.

36736 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולית שכבותעוגת שוקולית שכבות

עוגת שוקולית שכבות

509
תגובות

  הרשם  
עדכן
דקלה

לכמה חתכות העוגה מתאימה?

יעלי

אני רגילה למתכון אחר שלך, אז בסקפטיות-מה ניגשתי להכין על פי המתכון הזה..
וכרגיל לא התאכזבתי!
יצא אדיר
את גיאונה
תודה על עוד מתכון מנצח!!

יעלי

היי ניקי, למען הרגישים לחלב: במה ניתן להמיר את החלב של המוס?

אירנה

ניקי שלום, הכנתי אתמול עוגה שלך ,העוגה יצא טעימה אבל האמצע של העוגה לא היה מספיק אפוי, ניסיתי עוד פעם לאפות וגם פעם שניה יצא שאמצא לא מספיק אפוי, תוכלי בבקשה להגיד לי מה הסיבה לכך

אירנה

ניקי תוכלי בבקשה לענות לי ,צריכה להכין עוגה ליום הולדת לגן, אני רוצה להכין עוגה ולחתוך אותה באמצע אז באיזה תבנית להשתמש ?

אירנה

ניקי שלום
אשמח אם תוכלי לענות לי הייתי רוצה להכין את העוגה ואז לחתוך אותה באמצע באיזה תבנית כדאי לעשות ? תודה

מרדכי

האים אפשר להחליף את הקמח בקמח קוסמין

1 25 26 27