


פיצפוצי אורז עם ריבת חלב ושוקולד לבן
לפעמים אני רוצה משהו פשוט בלי הקצפות, בלי ללכלך יותר מידי כלים, משהו מתוק בלי שאני אטרח יותר מידי, זאת לא בקשה מוגזמת נכון ?
תבנית 22X23
מרכיבים:
4 כוסות פיצפוצי אורז
200 ג’ שוקולד לבן
4 כפות ריבת חלב
1/3 כוס שקדים פרוסים
100 ג’ חמאה
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה לערבב את כל המצרכים לשטח בתבנית יפה ומהודק.
2. להקפיא לשעה ולחתוך לקוביות בעזרת סכין חדה. לשמור בהקפאה לאורחים שמפתיעים.
גולשים מכינים וממליצים:
רעות : “הכנתי לשבת ויצא מעולהה!!
הזלפתי מעל שוקולד חלב שיראה חגיגי :)”
חיה : “רציתי להגיד לך שאת יכולה לקרוא לממתק הזה חטיף קוקומן ביתי, זה יוצא בדיוק אותו הדבר כמו החטיפים הטעימים האלה שקונים.
רק קצת פחות יקר
קצת יותר בריא
קצת יותר טעים
קצת יותר ביתי
ואם הילדים משתתפים בהכנה אז החגיגה מושלמת!”
מוריה : “אחד המתכונים השווים! ישבו אצלי בבית 15 בחורים בני 17 וטענו שזה הדבר הכי שווה שטעמו עד היום…
אין עליך!”
שירן : “הי, אני בדר”כ לא מגיבה אך הפעם אני חייבת.
המתכון הזה פשוט וקל ויצא ממש מושלם!! וואו זה חוסל..
מאמצת את האתר שלך.”
עשיתי בטעות עם חבילת שוקולד לבן, 100 גרם, בכל אופן יצא טעעעייים…..
היי ניקי
יש לי חמישים גר’ חמאה וחבילות מרגרינה מה עדיף לשים מרגרינה במקום או שמן?
תודהה
האם אפשר לשים חמאת בוטנים במקום ריבת חלב?
היי ניקי, אני ממש רוצה להכין את המתכון, אבל אין לי כרגע שוקולד לבן…
אני יכולה לשים ריבת חלב, שוקולד חום, פצפוצי אורז וחמאה? זה יצא טוב?
אשמח לתשובה מהירה
מאז שהכרתי את האתר שלך נפתחו לי העיניים במטבח ולמדתי לבשל ולאפות סוגים רבים
תודה ניקי
אפשר במקום שקדים פרוסים לשים פירורי חלבה תודה
היי ניקי.
תודה רבה על המתכונים התותחים!!!
במה אפשר להחליף את השקדים? או שאפשר לוותר? (אני לא אוהבת שקדים אגוזים פיסטוקים וכו..)
הי ניקי, האם אפשר לא לשים שקדים ? ולא להחליף בשום דבר?
תודה על כל המתכונים הטעימים