יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים קינוחים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

10 נובמבר 2013
(Visited 3,253 times, 1 visits today)

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

תמיד כשאני מארחת ואני רוצה קינוח קל בהנחה שאני יודעת שיש לי הרבה אוכל להגיש אני הולכת על בראוניז.
אין הרבה דברים מתוקים שיכולים להתחרות בקוביות בראוניז עסיסיות השוקולד מורגש בכל ביס והילדים מתים על זה.
והפעם החלטתי קצת לשדרג ולהוסיף קרם קפה.
רק שתדעו שבראוניז רק משביח בקירור והוא אפילו עוד יותר טעים אחרי קירור, זה שאני לא מצליחה להגיע למצב של קירור זה משהו אחר… יצא קינוח פיצוץ!

22X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד חלב
50 ג’ שוקולד מריר
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ חמאה
כף שוקולית
3 ביצים
100 ג’ קמח (חצי כוס + 3 כפות)

קרם קפה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
אינסטנט וניל
כפית א. נס קפה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ביצים שוקולית וקמח, לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים, לצנן.

2. להקציף את השמנת, אינסטנט וניל חלב ונס קפה לקרם יציב.

אפשרויות:
להזליף / למרוח את הקרם על הבראוניז ואז לחתוך לקוביות, או לחתוך מראש לקוביות ואז לשים את הקרם. לקשט עם תותים.

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

 

הרשם
עדכן
85 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי…מה דעתך על העוגת בראוניז קפה שלך ואז לעשות מעל את הקרם קפה של המתכון הזה ?יכול להיות מוצלח?

הי ניקי,

המתכון מופיע תחת “קינוחים ללא ביצים” – אבל יש שלוש ביצים במתכון!
במה אפשר להחליף אותן?

היי ניקי יקרה!
אפשר להחליף את השוקולד חלב במריר?

24×26… אם אני לא טועה.אולי בגלל זה…רק עכשיו שמתי לב לגודל שרשמת…בכל מקרה יצא ממש טעים.לא התאפקתי!

נדמה לי 24×26…. אולי בגלל זה אבל לא התאפקתי ויצא ממש טעים!את אשה גדולה מהחיים!הלוואי ואצליח להיות כמוך מתישהו!

התערובת פשוט יצאה ממש נמוכה…

אגב יש מצב להוסיף שקית אבקת אפיה כדי לקבל גובה?