בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

תמיד כשאני מארחת ואני רוצה קינוח קל בהנחה שאני יודעת שיש לי הרבה אוכל להגיש אני הולכת על בראוניז.
אין הרבה דברים מתוקים שיכולים להתחרות בקוביות בראוניז עסיסיות השוקולד מורגש בכל ביס והילדים מתים על זה.
והפעם החלטתי קצת לשדרג ולהוסיף קרם קפה.
רק שתדעו שבראוניז רק משביח בקירור והוא אפילו עוד יותר טעים אחרי קירור, זה שאני לא מצליחה להגיע למצב של קירור זה משהו אחר… יצא קינוח פיצוץ!

22X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד חלב
50 ג’ שוקולד מריר
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ חמאה
כף שוקולית
3 ביצים
100 ג’ קמח (חצי כוס + 3 כפות)

קרם קפה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
אינסטנט וניל
כפית א. נס קפה

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ביצים שוקולית וקמח, לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים, לצנן.

2. להקציף את השמנת, אינסטנט וניל חלב ונס קפה לקרם יציב.

אפשרויות:
להזליף / למרוח את הקרם על הבראוניז ואז לחתוך לקוביות, או לחתוך מראש לקוביות ואז לשים את הקרם. לקשט עם תותים.

8399 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

 

83
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

הי ניקי, נראה ממש טוב.. אני באמצע להכין את הבראוניז. רציתי לשאול לגבי הקרם. אני רוצה לעשות את זה פרווה. ראיתי שרשמת שאפשר עם חלב סויה, אפשר להחליף במשהו אחר? מיץ תפוזים או משהו אחר..?
תודה על הכל! אין עלייך..

אריאלה

כמה יוצא מזה? איזה גודל תבנית?
תודה.. נשמע מדהים.

אריאלה

התגובה שלך

אחת

ניקי, כתבת באחת התגובות שאפשר להחליף את החמאה בשמן, אבל לא כתבת בכמה שמן.
תוכלי בבקשה לציין כמות.. ???

חגית

הכנתי, יצא מעולה!!!! הכנתי את הבראוניז,הכנסתי לכוסיות מוס.דחסתי טיפה, זילפתי עם שק זילוף את הקרם קפה,מלמעלה זילפתי קצפת.ופיזרתי שוקולד מגורד,או אגוזים קצוצים.

איילת

יש אפשרות לעשות את המתכון לא חלבי? או שזה לא יוצא טוב?

רחלי

שלום ניקי היקרה
נראה מפתה ביותר
רק בכמה נס קפה מדובר?

1 2 3 6