בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

תמיד כשאני מארחת ואני רוצה קינוח קל בהנחה שאני יודעת שיש לי הרבה אוכל להגיש אני הולכת על בראוניז.
אין הרבה דברים מתוקים שיכולים להתחרות בקוביות בראוניז עסיסיות השוקולד מורגש בכל ביס והילדים מתים על זה.
והפעם החלטתי קצת לשדרג ולהוסיף קרם קפה.
רק שתדעו שבראוניז רק משביח בקירור והוא אפילו עוד יותר טעים אחרי קירור, זה שאני לא מצליחה להגיע למצב של קירור זה משהו אחר… יצא קינוח פיצוץ!

22X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד חלב
50 ג’ שוקולד מריר
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ חמאה
כף שוקולית
3 ביצים
100 ג’ קמח (חצי כוס + 3 כפות)

קרם קפה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
אינסטנט וניל
כפית א. נס קפה

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ביצים שוקולית וקמח, לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים, לצנן.

2. להקציף את השמנת, אינסטנט וניל חלב ונס קפה לקרם יציב.

אפשרויות:
להזליף / למרוח את הקרם על הבראוניז ואז לחתוך לקוביות, או לחתוך מראש לקוביות ואז לשים את הקרם. לקשט עם תותים.

8767 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

 

83
תגובות

  הרשם  
עדכן
גבי

ניקי היקרה, התותים לאחרונה כבר לא משהו. איזה פרי אחר, לדעתך, יתן אפקט טעים וחגיגי?

אפי

שכחת את התותים במרכיבים 🙂

אורה

אם אין לי שוקולד חלב מה ניתן במקום לשים?

מרב

ניקי הכנתי את עוגיות הבראוניס הפרווה שלך ועשיתי לזה את הקרם קפה עם התותים יצא פצצה כבר אמרתי לך שאין עליך כל מתכון אני לוקחת ממך שוב תודה  

lora

היי ניקי, האם ניתן להחליף חלק מהשוקולד בשוקולית או קקאו? אם כן – מה הכמויות? אם לא – האם ברשותך מתכון שכזה?
תודה מראש

עדי

האם אפשר בתבנית אינגליש קייק? אחת או שתיים? א

מיטל

היי ניקי,עד עכשיו אני מככבת עם האוכל שלך .. אחרי הצלחה מסחררת עם הרולדות בצק פריך אני מנסה את הקינוח הזה..
שאלתי היא האם את התערובת של הבאוניז מערבבים בכף ביד או במיקסר? תודה…