בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

תמיד כשאני מארחת ואני רוצה קינוח קל בהנחה שאני יודעת שיש לי הרבה אוכל להגיש אני הולכת על בראוניז.
אין הרבה דברים מתוקים שיכולים להתחרות בקוביות בראוניז עסיסיות השוקולד מורגש בכל ביס והילדים מתים על זה.
והפעם החלטתי קצת לשדרג ולהוסיף קרם קפה.
רק שתדעו שבראוניז רק משביח בקירור והוא אפילו עוד יותר טעים אחרי קירור, זה שאני לא מצליחה להגיע למצב של קירור זה משהו אחר… יצא קינוח פיצוץ!

22X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד חלב
50 ג’ שוקולד מריר
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ חמאה
כף שוקולית
3 ביצים
100 ג’ קמח (חצי כוס + 3 כפות)

קרם קפה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
אינסטנט וניל
כפית א. נס קפה

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ביצים שוקולית וקמח, לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים, לצנן.

2. להקציף את השמנת, אינסטנט וניל חלב ונס קפה לקרם יציב.

אפשרויות:
להזליף / למרוח את הקרם על הבראוניז ואז לחתוך לקוביות, או לחתוך מראש לקוביות ואז לשים את הקרם. לקשט עם תותים.

10284 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

 

83
תגובות

  הרשם  
עדכן
עמית

היי ניקי אי בן ארבע עשרה ואני חייב להגיד שאני מת לעל המתכונים שלך הם כל כך מגוונים חלקם ביתיים ופשוטים וטעימים וחלקם יפים מרשימים וקלים להכנה(וכמובן טעימים) והיום הכנתי את הבראוניז שיצאו מהממים וטעימים אבל לא היה לי שוקולד חלב אז הכנתי עם מריר ולשמחתי יצא לא פחות טעים (לפחות לדעתי) ואני כל הזמן מכין מהאתר שלך רק אתמול הכנתי את הלביבות גזר בתנור והיום עוד אכין את העוף בקפה המדהים שכולם חוטפים מהשולחן תודה על המתכונים המעולים

חגית

היי ניקי האם אפשר להחליף את השוקלד חלב לשוקלד מריר נוסף
ודבר שני את הבראוניז צריך זמן כזה ממושך 30 דק זה לא צריל להיות רק למעלה קריספי

נטלי

היי ניקי
האם לשים את הנס קפה כאבקה או לערבב עם קצת מים?

shilo

הי ניקי, כמה אינסטנט וניל להוסיף לקצפת?

שיילו

היי ניקי,
המתכונים שלך.מוצלחים אחד אחד..
לא הבנתי מתי שמים את הקצפת? לפני ההגשה? או שאפשר לשמור יום במקרר? נראה לך ישאר בסדר? כמובן ללא הפרי..
המון תודה ולילה טוב♥

טובה

שלום ניקי, ראיתי שכתבת שאת החלב במקום בחלב סויה אפשר להחליף בריץ, כמה ריץ?

יניב

היי
אני חדש פה ואני מנסה להכין השאלה שלי אחרי שממיסים את השוקולד והחמאה האם צריך לצנן קצת או ישר להוסיף את יתר המרכיבים?
תודה
נראה ממש טעים