בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

תמיד כשאני מארחת ואני רוצה קינוח קל בהנחה שאני יודעת שיש לי הרבה אוכל להגיש אני הולכת על בראוניז.
אין הרבה דברים מתוקים שיכולים להתחרות בקוביות בראוניז עסיסיות השוקולד מורגש בכל ביס והילדים מתים על זה.
והפעם החלטתי קצת לשדרג ולהוסיף קרם קפה.
רק שתדעו שבראוניז רק משביח בקירור והוא אפילו עוד יותר טעים אחרי קירור, זה שאני לא מצליחה להגיע למצב של קירור זה משהו אחר… יצא קינוח פיצוץ!

22X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד חלב
50 ג’ שוקולד מריר
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ חמאה
כף שוקולית
3 ביצים
100 ג’ קמח (חצי כוס + 3 כפות)

קרם קפה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
אינסטנט וניל
כפית א. נס קפה

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ביצים שוקולית וקמח, לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים, לצנן.

2. להקציף את השמנת, אינסטנט וניל חלב ונס קפה לקרם יציב.

אפשרויות:
להזליף / למרוח את הקרם על הבראוניז ואז לחתוך לקוביות, או לחתוך מראש לקוביות ואז לשים את הקרם. לקשט עם תותים.

9167 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

 

83
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

ניקי רציתי להודות לך על הסרטונים.זה מאוד תורם להבנת המתכון!יהיה גם נחמד לגלות מי את שעומדת מאחורי הדבר האדיר הזה!

אפרת

תודה רבה על התגובה המהירה!את נהדרת!

אפרת

את שני סוגח השוקולד ממיסים יחד?אגב אני מעריצה אותך.את מודל לחיקוי עבורי!

שני

היי ניקי,
זאת הפעם הראשונה שאני עושה בראוניז..הם אמורים לצאת דחוסים כאלה וקצת דביקים בחלק הפנימי??זה מה שיצא לי..

גלית

ביצים M או L ?

גלית

אפשר להכין את הקרם עם מיקסר ידני??
ואיזה קינוחים נוספים נראה לך יתאימו למחר בערב למסיבת פורים??

דניאלה

היי ניקי, עשיתי רק את הבראוניז ללא הקרם ויצא ממש טעים!