יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

עוגת בראוניז בננה ריבת חלב וקצפת

25 דצמבר 2013
(Visited 1,851 times, 1 visits today)
עוגת בראוניז בננה ריבת חלב וקצפת

עוגת בראוניז בננה ריבת חלב וקצפת

פשוט ביותר והכי קל שיש, טעים ברמות! מביך לכתוב זה כל כך קל וזה קטלני ביותר עושה רושם על האורחים כאילו עבדתי שלושה ימים, תכינו ותתאהבו ♥ . שכבת בראוניז מעל ריבת חלב בננות שוקולד ומעל הכל קצפת, יאם כמה טעים!

22X24

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
150 ג’ שוקולד מריר
70 ג’ חמאה
1/4 כוס סוכר חום
80 ג’ כוס סוכר לבן (שליש כוס)
80 ג’ קמח (חצי כוס קמח + כף נוספת)
2 – 3 בננות
ריבת חלב
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף סוכר
כף אבקת אינסטנט וניל
ממרח שוקולד

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף סוכר לערבב, להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב מהיר, בסוף להוסיף את הקמח.

3. לאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים, לצנן.

4. למרוח ריבת חלב על הבראוניז, לפרוס את הבננה לפרוסות ולהניח על הריבת חלב, על הבננות למרוח ממרח שוקולד בעדינות שכבה דקה.

5. להקציף שמנת סוכר ואינסטנט לקרם יציב, למלא שקית זילוף ולהזליף על הבננות, אפשר לוותר על השקית זילוף ולמרוח את הקרם על הבננות.

*6. אפשרות נוספת לחתוך את הבראוניז מראש למלבנים ואז למרוח ריבת חלב ולהמשיך רגיל לפי המתכון.

הערות:
הבראוניז יוצא נמוך כמו בסיס של עוגה.

עוגת בראוניז בננה ריבת חלב וקצפת

הרשם
עדכן
38 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, מאוהבת באפליקציה ובמתכונים שלך… באיזה שלב לשים את הכמות סוכר הגדולה (כוס סוכר) ובאיזה שלב לשים את הכף סוכר?

כרגיל ניקי הכל יוצא אצלך מושלם.
הכנתי ברינג 20 חתכתי זילפתי קרם שוקולד וקישטתי באוריאו יצא טעים. הילדים והאחייניים שלי טרפו

ניקי רינג מרובע קוטר 20 יתאים? או תבנית קפיץ 24?

שלום ניקי,
אני מאוד אוהבת את האתר שלך ומשתמשת בו הרבה! תודה על ההשקעה!
אין לי ריבת חלב, מה דעתך על שימוש בחמאת בוטנים/חמאת שקדים במקום?

ערב טוב ניקי 🙂
אני בדרך להכין את העוגה כרגע, רציתי לשאול אותך – אם אני צריכה אותה למחר בבוקר האם אפשר לשמור אותה במקרר עם הקצפת מהלילה או שאין ברירה ואצטרך להתעורר מוקדם להקציף ולהזליף?

תודה מראש!

תוודה רבה לך ניקי היקרהההה 🙂

היי ניקי במבחר העוגיות העצום שיש לך באתר לא מצאתי נגיעה של ריבת חלב , יש לך עוגיות שמכילות ריבת חלב או אולי יתאים למלא אותן בריבת חלב ?