עוגת בראוניז בננה ריבת חלב וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת בראוניז בננה ריבת חלב וקצפת

עוגת בראוניז בננה ריבת חלב וקצפת

פשוט ביותר והכי קל שיש, טעים ברמות! מביך לכתוב זה כל כך קל וזה קטלני ביותר עושה רושם על האורחים כאילו עבדתי שלושה ימים, תכינו ותתאהבו ♥ . שכבת בראוניז מעל ריבת חלב בננות שוקולד ומעל הכל קצפת, יאם כמה טעים!

22X24

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
150 ג’ שוקולד מריר
70 ג’ חמאה
1/4 כוס סוכר חום
80 ג’ כוס סוכר לבן (שליש כוס)
80 ג’ קמח (חצי כוס קמח + כף נוספת)
2 – 3 בננות
ריבת חלב
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף סוכר
כף אבקת אינסטנט וניל
ממרח שוקולד


הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף סוכר לערבב, להוסיף את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב מהיר, בסוף להוסיף את הקמח.

3. לאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים, לצנן.

4. למרוח ריבת חלב על הבראוניז, לפרוס את הבננה לפרוסות ולהניח על הריבת חלב, על הבננות למרוח ממרח שוקולד בעדינות שכבה דקה.

5. להקציף שמנת סוכר ואינסטנט לקרם יציב, למלא שקית זילוף ולהזליף על הבננות, אפשר לוותר על השקית זילוף ולמרוח את הקרם על הבננות.

*6. אפשרות נוספת לחתוך את הבראוניז מראש למלבנים ואז למרוח ריבת חלב ולהמשיך רגיל לפי המתכון.

הערות:
הבראוניז יוצא נמוך כמו בסיס של עוגה.

4174 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת בראוניז בננה ריבת חלב וקצפת


38
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

היי ניקי, מאוהבת באפליקציה ובמתכונים שלך… באיזה שלב לשים את הכמות סוכר הגדולה (כוס סוכר) ובאיזה שלב לשים את הכף סוכר?

בלונדי

כרגיל ניקי הכל יוצא אצלך מושלם.
הכנתי ברינג 20 חתכתי זילפתי קרם שוקולד וקישטתי באוריאו יצא טעים. הילדים והאחייניים שלי טרפו