בראוניז טחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז טחינה

בראוניז טחינה

לא התבלבלתי אכן יש טחינה בתוך הבראוניז וזה אפילו יוצא מתוק. מתים אצלי על בראוניז כולל אותי. אני מכינה ואם אני מצליחה חלק הולך להקפאה והילדים לוקחים לבית ספר. מה שיפה כאן שאפילו לא צריך להפשיר זה אפילו טעים קפוא.

תבנית 20X30

מרכיבים:

3 ביצים
100 ג’ שוקולד מריר
50 ג’ שוקולד חלב
100 ג’ חמאה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר
2 כפות גדושות טחינה
2 כפות דבש
3/4 כוס קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת שאר המצרכים.

2. להעביר לתבנית ולאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

ואיך הופכים לפרווה ? את החמאה להחליף בחצי כוס שמן אפילו קצת פחות ואת השוקולד החלב בשוקולד מריר.

18887 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז טחינהבראוניז טחינהבראוניז טחינה

בראוניז טחינהבראוניז טחינהבראוניז טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : “ניקי, באתי לספר לך שלפני כמה חודשים הבאתי את זה לקורס ערב שאני לומדת, אנשים עפו על זה, חוסל.
הקורס נגמר בקרוב ואנחנו מתכננים היום מסיבת סיום, מיד כולם קפצו וביקשו את הבראוניז האלה שוב :)”

אודליה : “יצא אליפות!!!!!! מושלם! הכי פשוט ואין מילים כמה שזה עסיסי וטעים.”

178
תגובות

  הרשם  
עדכן
bash

שלום ניקי,
אני רוצה להכין את הבראוניז המגרה הזה עם קמח מלא בלי תוספת של קמח לבן אפשר?
תודה

טל

הי ניקי,
מעוניינת להכין משהו מתוק מפנק ליולדת טבעונית…אשמח ואודה להמלצה כלשהי

ישועה

כמה שמן צריך לשים במקום חמאה/ מרגרינה?

נטלי

היי אם אין לי סוכר חום?

1 10 11 12