בראוניז טחינה
לא התבלבלתי אכן יש טחינה בתוך הבראוניז וזה אפילו יוצא מתוק. מתים אצלי על בראוניז כולל אותי. אני מכינה ואם אני מצליחה חלק הולך להקפאה והילדים לוקחים לבית ספר. מה שיפה כאן שאפילו לא צריך להפשיר זה אפילו טעים קפוא.
תבנית 20X30
מרכיבים:
3 ביצים
100 ג' שוקולד מריר
50 ג' שוקולד חלב
100 ג' חמאה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר
2 כפות גדושות טחינה
2 כפות דבש
3/4 כוס קמח
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת שאר המצרכים.
2. להעביר לתבנית ולאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
ואיך הופכים לפרווה ? את החמאה להחליף בחצי כוס שמן אפילו קצת פחות ואת השוקולד החלב בשוקולד מריר.
גולשים מכינים וממליצים:
סמדר : "ניקי, באתי לספר לך שלפני כמה חודשים הבאתי את זה לקורס ערב שאני לומדת, אנשים עפו על זה, חוסל.
הקורס נגמר בקרוב ואנחנו מתכננים היום מסיבת סיום, מיד כולם קפצו וביקשו את הבראוניז האלה שוב :)"
אודליה : "יצא אליפות!!!!!! מושלם! הכי פשוט ואין מילים כמה שזה עסיסי וטעים."