בראוניז טחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז טחינה

בראוניז טחינה

לא התבלבלתי אכן יש טחינה בתוך הבראוניז וזה אפילו יוצא מתוק. מתים אצלי על בראוניז כולל אותי. אני מכינה ואם אני מצליחה חלק הולך להקפאה והילדים לוקחים לבית ספר. מה שיפה כאן שאפילו לא צריך להפשיר זה אפילו טעים קפוא.

תבנית 20X30

מרכיבים:

3 ביצים
100 ג’ שוקולד מריר
50 ג’ שוקולד חלב
100 ג’ חמאה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר
2 כפות גדושות טחינה
2 כפות דבש
3/4 כוס קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת שאר המצרכים.

2. להעביר לתבנית ולאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

ואיך הופכים לפרווה ? את החמאה להחליף בחצי כוס שמן אפילו קצת פחות ואת השוקולד החלב בשוקולד מריר.

8836 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז טחינהבראוניז טחינהבראוניז טחינה

בראוניז טחינהבראוניז טחינהבראוניז טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : “ניקי, באתי לספר לך שלפני כמה חודשים הבאתי את זה לקורס ערב שאני לומדת, אנשים עפו על זה, חוסל.
הקורס נגמר בקרוב ואנחנו מתכננים היום מסיבת סיום, מיד כולם קפצו וביקשו את הבראוניז האלה שוב :)”

אודליה : “יצא אליפות!!!!!! מושלם! הכי פשוט ואין מילים כמה שזה עסיסי וטעים.”

167
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריטה לוי

היי ניקי
האם הכוונה לטחינה גולמית רגילה שקונים בצנצנת או טחינה שאני מכינה? כלומר עם מים ולימון ומלח..

רוזלי.ב

שלום ניקי. אפשר להכין פרווה?

סול

היוש
האם ניתן להחליף את הקמח לקמח שקדים/קוקוס?
ואת הסוכר ברוטב מייפל ??
אם כן, מה המינונים??

רינת

היי ניקי,
הבראוניז כבר בתנור ופתאום אני רואה ששמתי סילאן טבעי במקום דבש:-/ זה יצא פחות מתוק?

רוז

הי ניקי,
יש לך מושג אם המתכון עובד עם קמח ללא גלוטן?

אלינור

קמח רגיל או קמח תופח במתכון??

אינה

היי,
הכנתי אתמול את הבראוניז (עם חצי מכמות הסוכר הלבן שרשמת ועדיין יצא מתוק וטעים) אבל הבראוניז יצאו מאוד דחוסים… במיוחד אחרי קירור. זה אמור להיות ככה? או שמשהו התפקשש לי בדרך?
תודה!

1 9 10 11