בראוניז טחינה
אני יכולה לומר שבראוניז מככב אצלי כל הזמן ולא רק בגלל שאביב אוהב שוקולד 🙂 הרעיון הוא בסיסי אפשר להכין עוגה ללא מיקסר וכל מה שצריך זה קערה וכף לערבב ולהכניס לתנור וזה פשוט כמו שאני כותבת.
לפעמים כשאני בלחץ אני יכולה תוך 2 דקות להכין בראוניז ולהכניס לתנור התוצאה מעולה במיוחד לאוהבי השוקולד בנוסף מה שמיוחד בבראוניז האלה זה הטחינה ויחד עם השוקולד זה שילוב מעולה.
יש רק בעיה אחת ברגע שמבינים כמה שזה טעים לא מפסיקים להכין.
תבנית 20X30
מרכיבים:
3 ביצים L
100 ג' שוקולד מריר
50 ג' שוקולד חלב / מריר
100 ג' חמאה / 120 מ"ל שמן (חצי כוס)
100 ג' סוכר (חצי כוס)
100 ג' סוכר חום דמררה (חצי כוס)
2 כפות גדושות טחינה גולמית
2 כפות דבש
100 ג' קמח (שלושת רבעי כוס)
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן תבנית או לשים נייר אפייה.
2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את החמאה / שמן ולהמיס במיקרו על עוצמה מלאה כדקה להוציא ולערבב לתערובת חלקה ללא גושים.
3. להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף ביצים אחת אחת בסבלנות לערבב במהירות עד שהביצה נטמעת ואז להוסיף עוד אחת
4. להוסיף את הטחינה הגולמית והדבש לערבב עד לאיחוד ולסיים עם הקמח.
5. להעביר לתבנית לשטח באופן שווה לאפות כ 20 – 25 דקות מומלץ לבדוק עם קיסם שיצא עם פירורים לחים.
For the recipe in English:
Tahini Brownies Recipe
גולשים מכינים וממליצים:
סמדר : "ניקי, באתי לספר לך שלפני כמה חודשים הבאתי את זה לקורס ערב שאני לומדת, אנשים עפו על זה, חוסל.
הקורס נגמר בקרוב ואנחנו מתכננים היום מסיבת סיום, מיד כולם קפצו וביקשו את הבראוניז האלה שוב :)"
אודליה : "יצא אליפות!!!!!! מושלם! הכי פשוט ואין מילים כמה שזה עסיסי וטעים."