עוגיות שוקולד מושלגות מדהימות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד מושלגות מדהימות

עוגיות שוקולד מושלגות מדהימות

עוגיות שוקולד מושלגות, עוגיות מדהימות ! שוות הכנה בטירוף, ממכרות ! המלצה לוהטת לא תפסיקו להכין אותן. אני מזמן מכורה להן. רכות ושוקולדיות כל ביס חוויה של טעמים הנגלה הראשונה שהכנתי התחסלה כל כך מהר שמיהרתי להכין עוד אחת ועוד אחת ועוד אחת…. הן נראות תמימות אבל ממזרות

מרכיבים:

100 ג` חמאה
130 ג` סוכר (חצי כוס+כף וחצי)
2 ביצים
200 ג` שוקולד מריר
2 כוסות קמח תופח
אבקת סוכר

הכנות:

1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להמיס את השוקולד בבן מארי ולהוסיף לתערובת המוקצפת, להוסיף את הקמח.

2. להקפיא לשעה פלוס, חשוב לא להתעסק עם הבצק יותר מידי, לעבוד מהר ליצור כדורים קטנים, לגלגל באבקת סוכר, לצפות בנדיבות מכל הכיוונים, אחרי שכל הכדורים מצופים לגלגל שוב באבקת סוכר ולהכניס לתנור.

3. תנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות, אצלי לקח 8 דקות בדיוק, אני ממליצה לא לזוז מהתנור, הן נעשות מהר מאוד, נוצרים סדקים באבקת הסוכר והן תופחות. העוגיות יוצאות רכות ופאדג`יות. לא לגעת ! כמה שקשה להתאפק לא לגעת חייבים לצנן אותן.

הערות חשובות:
העוגיות נעשות מהר מאוד, לשים לב דקה אחת מיותרת בתנור והן מאבדות את המרקם הרך והפאדג`י שלהן והן משתטחות, כל תנור והזמן שלו אז לעקוב ולהוציא בזמן מהתנור. כשהוצאתם מהתנור לא לגעת !! חובה לצנן אותן היטב. העוגיות נשארות עדינות ורכות. תאמינו לי שווה את כל הבלאגן, הן מעולות בטירוף, הן נגמרות כל כך מהר שלא תאמינו. אה כן… נזכרתי בעוד משהו חשוב ליד העוגיות שימו שומר, לא מפסיקים לנשנש אותן.

*בן מארי – להרתיח סיר עם מים, מעל להניח קערה כשהחלק התחתון שלה לא נוגע במים שבסיר. בתוך הקערה לשים את השוקולד, מידי פעם לערבב

31369 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד מושלגות מדהימות

גולשים מכינים וממליצים:

עדן : “עוגיות מדהימות! מכינה אותן כבר בפעם החמישית.
נגמרות מהר וטעימות להפליא!
מומלץ מומלץ מומלץ.”

יעל : “הכנתי את העוגיות יצאו פצצה
אני ממש אוהבת את העוגיות שלך”

אורנית : “יצא מעולה, עשיתי כמות כפולה (פרווה), לא נשאר פירור
מתכון מעולה, תודה ניקי
מומלץ!”

אתי חקק : עוגיות השוקולד המושלגות מדהימות מומלץ ביותר

חגית : “יצא
ו עוגיות סוף…….
“הורסות את הבריאות” מרוב שהן טעימות וממש הקלות להכנה
תודה רבה !”

שרית : “יצא פשוט פצצהההה, טעים בטירוףף, עוגיות מושלמות!!!”

אורית : “וואו כמה זה טעים!!!! תודה רבה!!! זה הולך לככב אצלי מעכשיו”

496
תגובות

  הרשם  
עדכן
רות

הי ניקי
מבלי ששמתי לב נגמר הקמח תופח, יש אפשרות להמיר לקמח רגיל עם אבקת אפייה (אם כן איזה כמות?), או לקפוץ לסופר?

שקד משיח

היי ניקי, אני יכולה להכין את הבלילה היום, להקפיא עד יום חמישי ואז לאפות?

תודה!

רויטל

היי ניקי, העוגיות יצאו נפלא אבל לא יצאו לבנות כמו בתמונה שלך, איך לגרום לאבקת סוכר להשאר על העוגיות?

חגית

היי ניקי. מה שלומך?? הכנתי עכשיו את העוגיות, אחרי שיצאו מהתנור והתקררו הן עדיין רכות מאוד בפנים. מה אני עושה??? פליז עזרה

בולי

היי, רציתי לדעת אם אני יכולה לגרסה פרווה וללא גלוטן להמיר את החמאה והקמח בשמן קוקוס וקמח קונדיטור, או שזה לא יהיה טוב למרקם?

1 31 32 33