עוגיות שוקולד מושלגות מדהימות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד מושלגות מדהימות

עוגיות שוקולד מושלגות מדהימות

עוגיות שוקולד מושלגות, עוגיות מדהימות ! שוות הכנה בטירוף, ממכרות ! המלצה לוהטת לא תפסיקו להכין אותן. אני מזמן מכורה להן. רכות ושוקולדיות כל ביס חוויה של טעמים הנגלה הראשונה שהכנתי התחסלה כל כך מהר שמיהרתי להכין עוד אחת ועוד אחת ועוד אחת…. הן נראות תמימות אבל ממזרות

מרכיבים:

100 ג` חמאה
130 ג` סוכר (חצי כוס+כף וחצי)
2 ביצים
200 ג` שוקולד מריר
2 כוסות קמח תופח
אבקת סוכר

הכנות:

1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצה, להמשיך להקציף ולהוסיף את השניה. להמיס את השוקולד בבן מארי ולהוסיף לתערובת המוקצפת, להוסיף את הקמח.

2. להקפיא לשעה פלוס, חשוב לא להתעסק עם הבצק יותר מידי, לעבוד מהר ליצור כדורים קטנים, לגלגל באבקת סוכר, לצפות בנדיבות מכל הכיוונים, אחרי שכל הכדורים מצופים לגלגל שוב באבקת סוכר ולהכניס לתנור.

3. תנור שחומם בחום בינוני, כמה דקות, אצלי לקח 8 דקות בדיוק, אני ממליצה לא לזוז מהתנור, הן נעשות מהר מאוד, נוצרים סדקים באבקת הסוכר והן תופחות. העוגיות יוצאות רכות ופאדג`יות. לא לגעת ! כמה שקשה להתאפק לא לגעת חייבים לצנן אותן.

הערות חשובות:
העוגיות נעשות מהר מאוד, לשים לב דקה אחת מיותרת בתנור והן מאבדות את המרקם הרך והפאדג`י שלהן והן משתטחות, כל תנור והזמן שלו אז לעקוב ולהוציא בזמן מהתנור. כשהוצאתם מהתנור לא לגעת !! חובה לצנן אותן היטב. העוגיות נשארות עדינות ורכות. תאמינו לי שווה את כל הבלאגן, הן מעולות בטירוף, הן נגמרות כל כך מהר שלא תאמינו. אה כן… נזכרתי בעוד משהו חשוב ליד העוגיות שימו שומר, לא מפסיקים לנשנש אותן.

*בן מארי – להרתיח סיר עם מים, מעל להניח קערה כשהחלק התחתון שלה לא נוגע במים שבסיר. בתוך הקערה לשים את השוקולד, מידי פעם לערבב

58325 צפיות 54 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד מושלגות מדהימות

גולשים מכינים וממליצים:

עדן : “עוגיות מדהימות! מכינה אותן כבר בפעם החמישית.
נגמרות מהר וטעימות להפליא!
מומלץ מומלץ מומלץ.”

יעל : “הכנתי את העוגיות יצאו פצצה
אני ממש אוהבת את העוגיות שלך”

אורנית : “יצא מעולה, עשיתי כמות כפולה (פרווה), לא נשאר פירור
מתכון מעולה, תודה ניקי
מומלץ!”

אתי חקק : עוגיות השוקולד המושלגות מדהימות מומלץ ביותר

חגית : “יצא
ו עוגיות סוף…….
“הורסות את הבריאות” מרוב שהן טעימות וממש הקלות להכנה
תודה רבה !”

שרית : “יצא פשוט פצצהההה, טעים בטירוףף, עוגיות מושלמות!!!”

אורית : “וואו כמה זה טעים!!!! תודה רבה!!! זה הולך לככב אצלי מעכשיו”

550
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

שלום ניקי ,
האם חייבים להקפיא את התערובת שעה ?
תודה מראש (את מדהימה !!!)

שם

היי ניקי, אני ממש רוצה להכין את העוגיות הללו היום, חברה המליצה בחום.
רק כמה שאלות קטנות: גם את השוקולד המומס החם והקמח להקציף יחד עם התערובת?
צריך גם לעבד את זה אח”כ ביד או כמו שזה בקערה כך להכניס למקפיא?
כתבת לא להתעסק יותר מדי עם הבצק, אז רק כשמכינים את העיגולים בעצם נוגעים בבצק וצ’יק צ’ק? תודה:)

שם

ניקי, תודה תודה!! איזו מקסימה את. אעשה את המתכון מחר ואדווח. היום כבר הכנתי שני מתכונים מעולים שלך. אני ממש מתחילה מאפס בבישול ואפייה בזכות האתר שלך ואני לומדת מכאן המון, גם התוצאות כל כך טובות שזה נותן לי מוטיבציה וכיף להמשיך:) בחיים לא חשבתי שאוהב כך להיות במטבח. בעלי מברך אותך. שאלוקים יחזיר לך המון טוב ושמחה על הכיף והשלום שאת מכניסה לנו לזוגיות.

שם

וואו ניקי איזה עוגיות מדהימות!!! ואני בדרך כלל לא חסידה של עוגיות אבל אני הולכת לאמץ את המתכון והן הולכות לככב אצלי בבית, ממש כמו עוגיות סופלה קטנות ונהדרות!!!
ולבנות ששאלו לגבי מיקסר ידני זה אכן עובד צריך פשוט להקציף במהירות גבוהה.

שם

לאן לשלוח את החשבון של הדיאטנית? טעימות מידי! די להסית אנשים. יש חוקים במדינה הזו(:

שם

הי ניקי.
שתהיה לך שבת קסומה.
מתכננת להכין את העוגיות. הבן שלי מבקש כבר המון זמן אותן…
היכן כדאי לשמור אותן? בתוך המקרר או מחוצה לו?
חיבוק,
כפית קינמון

שם

היי ניקי, העוגיות ממש טעימות הכנתי אותן עכשיו וחוץ מזה האתר שלך מדהים ביותר הוא קבוע במטבח שלי

1 2 3 36