טורט מזויף עם תותים וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

טורט מזויף עם תותים וקצפת

למה טורט מזויף ? זה רק מזכיר טורט זה לא באמת טורט אבל התוצאה שווה חבל על הזמן,מאוד דומה לפאי תותים וקצפת. אתם מכירים את העוגות שנראה שעובדים כל כך קשה כי הן עושות המון רושם ?
אז כאן זה נראה נפלא בכלום ממש כלום עבודה ואיזה טעים…יש תותים!

תבנית פאי 24 מתפרקת

מרכיבים:

2 ביצים גדולות מופרדות
3/4 כוס סוכר
חצי גביע שמנת חמוצה
100 ג’ קמח (חצי כוס + 3 כפות נוספות)

שמנת מתוקה
כף אינסטנט וניל

תותים


הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב להנמיך את המהירות ולהוסיף את החלמונים, להוסיף תוך כדי הקצפה את השמנת ובסוף את הקמח בקיפול.

2. לאפות ב 180 מעלות כ 15 דקות או שזהוב ויציב לצנן.

3. להקציף שמנת ואינסטנט להזליף מעל ולקשט בתותים.

4174 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טורט מזויף עם תותים וקצפת

טורט מזויף עם תותים וקצפת

טורט מזויף עם תותים וקצפת

טורט מזויף עם תותים וקצפת


67
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיום

שלום ניקי,האם אפשר להשתמש בגביע יוגורט במקום שמנת חמוצה?

לילך

הי שוב ניקי ((:
האם אפשר לאפות עוגה זאת בתבנית פאי מאורכת? (סגנון האינגליש) אם כן, האם יספיק לי ל2? כמו כן , האם יש צורך באפייה עיוורת או אפייה רגילה של הבצק? ממש תודה רבה על הכל!

דנה

אהלן ניקי, רציתי לשאול איך עושים שהבצק בתבנית פאי יעמוד יפה בצדדים ולא יפול? תודה!!

קרן

היי ניקי
יש אפשרות להמיר את השמנת החמוצה במוצר אחר/נוזלים אחרים?

1 3 4 5