טורט מזויף עם תותים וקצפת
למה טורט מזויף ? זה רק מזכיר טורט זה לא באמת טורט אבל התוצאה שווה חבל על הזמן,מאוד דומה לפאי תותים וקצפת. אתם מכירים את העוגות שנראה שעובדים כל כך קשה כי הן עושות המון רושם ?
אז כאן זה נראה נפלא בכלום ממש כלום עבודה ואיזה טעים…יש תותים!
תבנית פאי 24 מתפרקת
מרכיבים:
2 ביצים גדולות מופרדות
3/4 כוס סוכר
חצי גביע שמנת חמוצה
100 ג' קמח (חצי כוס + 3 כפות נוספות)
שמנת מתוקה
כף אינסטנט וניל
תותים
הכנות:
1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב להנמיך את המהירות ולהוסיף את החלמונים, להוסיף תוך כדי הקצפה את השמנת ובסוף את הקמח בקיפול.
2. לאפות ב 180 מעלות כ 15 דקות או שזהוב ויציב לצנן.
3. להקציף שמנת ואינסטנט להזליף מעל ולקשט בתותים.