יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס עוגות וקינוחים

מאפינס בננה וקפה

15 דצמבר 2013
(Visited 5,903 times, 1 visits today)
מאפינס בננה וקפה

מאפינס בננה וקפה

לא יכול להיות שזה קורה לי, אין מצב לי לא חסר כלום במזווה אני מוכנה למלחמה עם מה שיש לי בבית. אחרי כל הנאום הזה שלי איך יכול להיות שנותרה לי רק ביצה אחת בבית וחשק מטורף להכין משהו מתוק. הלכתי לשכנה היא לא הייתה בבית, הייתי נותנת חצי עוגה בשביל ביצה 🙂 טוב הגיע הזמן לשחק עם ביצה אחת ולראות מה קורה..

7 מאפינס גדולים

מרכיבים:

ביצה גדולה
כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות גדושות מאוד גבינה לבנה
2 בננות מעוכות
כפית תמצית וניל
כוס קמח תופח
כפית אבקת נס קפה

אולי תאהב גם את...♥

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1.  לערבב את כל המצרכים לבלילה אחידה לחלק לשקעים ולאפות בחום בינוני כ 20 – 25 דקות .

מאפינס בננה וקפה

גולשים מכינים וממליצים:

הדסה : “ניקי יקרה, חזרתי להודות לך מכל הלב על העזרה ״בזמן אמת״, יצא מעולה, האורחים הופתעו ונהנו, לא נשאר אפילו אחד, תודה רבה רבה לך !!!!”

ניצן : “במילה אחת – מעולה!!!
בשתי מילים – אין עליך!!! יצא כל כך טעים וכבר כמעט נעלמו להם כל המאפינס… אכלו ונהנו מגדול ועד קטנה
אין כבר מה להקפיא.”

שרה : ” ביג לייק. שמתי מיץ אגס תפוח סברס, המאפינס נחטפו וקבלו צל”ש”

מיכלי : “טעים. טעים..טעים… היו לי בננות שצריכות הצלה והכנתי את זה…
מה אני אגיד….מתכון מפנק לשבת עם הבעל ולשתות קפה כשהילדים ישנים”

הרשם
עדכן
238 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי,
אפשר להכין את העוגה במכשיר מולטיקייק ?

היי ניקי מה שלומך?
נשארה לי בננה אחת.
אפשרי להכין כך או להוסיף משהו במקום..?

הי-ניתן להקפיא?

הכנתי אתמול בלילה וממש עפו על העוגה הבוקר. שמתי בשתי תבניות אינגליש קייק ובמקום נס קפה שמתי 3 כפיות גדושות שוקולית. טעים מאוד!!! תודה על המתכון

הי, אם לא מאפינס, לאיזו תבנית זה יתאים?

הי ניקי, איך יצא לך כזאת צורה של פרח??

ניקי, כרגיל מתכון נהדר.המאפינס יצאו טעימים מאוד,מזל שהכפלנו כמויות מראש. תודה רבה!