


מאפינס בננה וקפה
לא יכול להיות שזה קורה לי, אין מצב לי לא חסר כלום במזווה אני מוכנה למלחמה עם מה שיש לי בבית. אחרי כל הנאום הזה שלי איך יכול להיות שנותרה לי רק ביצה אחת בבית וחשק מטורף להכין משהו מתוק. הלכתי לשכנה היא לא הייתה בבית, הייתי נותנת חצי עוגה בשביל ביצה 🙂 טוב הגיע הזמן לשחק עם ביצה אחת ולראות מה קורה..
7 מאפינס גדולים
מרכיבים:
ביצה גדולה
כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות גדושות מאוד גבינה לבנה
2 בננות מעוכות
כפית תמצית וניל
כוס קמח תופח
כפית אבקת נס קפה
הכנות:
1. לערבב את כל המצרכים לבלילה אחידה לחלק לשקעים ולאפות בחום בינוני כ 20 – 25 דקות .
גולשים מכינים וממליצים:
הדסה : “ניקי יקרה, חזרתי להודות לך מכל הלב על העזרה ״בזמן אמת״, יצא מעולה, האורחים הופתעו ונהנו, לא נשאר אפילו אחד, תודה רבה רבה לך !!!!”
ניצן : “במילה אחת – מעולה!!!
בשתי מילים – אין עליך!!! יצא כל כך טעים וכבר כמעט נעלמו להם כל המאפינס… אכלו ונהנו מגדול ועד קטנה
אין כבר מה להקפיא.”
שרה : ” ביג לייק. שמתי מיץ אגס תפוח סברס, המאפינס נחטפו וקבלו צל”ש”
מיכלי : “טעים. טעים..טעים… היו לי בננות שצריכות הצלה והכנתי את זה…
מה אני אגיד….מתכון מפנק לשבת עם הבעל ולשתות קפה כשהילדים ישנים”
היי ניקי, שאלה..
אין לי גבינה או משהו שיכול אולי להתאים ( אשל/שמנת וכו )
יש לי רק לאבנה שלא נראה לי קשור מדי..
מה את אומרת? אפשר לוותר ולהכין בכל מקרה?
תודה!
ניקי,
זה פשוט מעדן !!
אפשר להכפיל את הכמות ולהכין כעוגה ?
כמו כן, האם ניתן להמיר לפרווה איכשהו? במקום הגבינה…?
היי ניקי בדיוק יש לי בננות בשלות והמתכון נראה מושלם רק ש..באלי להוסיף עוד נגיעה מפנקת- ורציתי את עצתך:מה יותר מתאים להוסיף לבלילה- שוקולד ציפס או ריבת חלב?
היי יקירה,
אני מכינה הרבה מהמאפינס שלך, בעיקר מתוקים. לאחר שמוכנים אני מצננת אותם לחלוטין על השיש, ורק אז מכניסה לקופסא עם מכסה אטום. אבל כמעט תמיד, מופיעה על המאפינס שכבה לחה, רטיבות כזו שהורסת את כל המרקם ועושה הכל לדביק.
יש סיבה שזה קורה?
מה עושים על מנת ששכבת לחות זו לא תופיע מעל המאפינס?
תודה על המתכונים הקלים והמעולים!
היי ניקי! אם אני רוצה להכין בתבנית אינגליש קייק – מתכון אחד יספיק? כפול?
היי ניקי, אפשר לשים שוקולד נוטלה? או פרה?
היי ניקי, האם הקפה הכרחי?