מאפינס בננה וקפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס בננה וקפה

מאפינס בננה וקפה

לא יכול להיות שזה קורה לי, אין מצב לי לא חסר כלום במזווה אני מוכנה למלחמה עם מה שיש לי בבית. אחרי כל הנאום הזה שלי איך יכול להיות שנותרה לי רק ביצה אחת בבית וחשק מטורף להכין משהו מתוק. הלכתי לשכנה היא לא הייתה בבית, הייתי נותנת חצי עוגה בשביל ביצה 🙂 טוב הגיע הזמן לשחק עם ביצה אחת ולראות מה קורה..

7 מאפינס גדולים

מרכיבים:

ביצה גדולה
כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות גדושות מאוד גבינה לבנה
2 בננות מעוכות
כפית תמצית וניל
כוס קמח תופח
כפית אבקת נס קפה

הכנות:

1.  לערבב את כל המצרכים לבלילה אחידה לחלק לשקעים ולאפות בחום בינוני כ 20 – 25 דקות .

18726 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס בננה וקפה

גולשים מכינים וממליצים:

הדסה : “ניקי יקרה, חזרתי להודות לך מכל הלב על העזרה ״בזמן אמת״, יצא מעולה, האורחים הופתעו ונהנו, לא נשאר אפילו אחד, תודה רבה רבה לך !!!!”

ניצן : “במילה אחת – מעולה!!!
בשתי מילים – אין עליך!!! יצא כל כך טעים וכבר כמעט נעלמו להם כל המאפינס… אכלו ונהנו מגדול ועד קטנה
אין כבר מה להקפיא.”

שרה : ” ביג לייק. שמתי מיץ אגס תפוח סברס, המאפינס נחטפו וקבלו צל”ש”

מיכלי : “טעים. טעים..טעים… היו לי בננות שצריכות הצלה והכנתי את זה…
מה אני אגיד….מתכון מפנק לשבת עם הבעל ולשתות קפה כשהילדים ישנים”

227
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלטלית

היי ניקי. יש לי שאלה. לפי התמונה השתמשת בתבנית סיליקון בדוגמת שושנים. יש לי בבית כמה תבניות סיליקון (גם את זאת עם השושנים), אבל כל פעם שאני משתמשת בתבנית סיליקון יש למאפה שאני מכינה בה טעם לוואי, טעם של פלסטיק! וזה מבאס…. עשיתי את המאפינס פיצה שלך למשל (אחלה מתכון, אגב), והטעם לוואי הזה היה כ”כ מגעיל שזרקתי הכל לפח. אחותי הציעה לי שאני לא יאפה ישירות בתבנית מאפינס עצמה, אלא שאשתמש במנג’טים חד פעמיים, אבל אם אני רוצה למשל את הדוגמה של השושנים- אני לא יכולה לעשות את זה אם אני שמה את המנג’טים מנייר… את מכירה את התופעה… קרא עוד »

איילת

מה אפשר במקום בננות?

עדידי

הי ניקי מתה על המתכונים שלך!!!!הם מככבים אצלי..יש לי בננות קפואות בפריזר תמיד.אפשר להפשיר טיפה ולהשתמש בהם?אין לי טרי

שרה

ניקי
יצא לי מדהים!! קליל ומתאים בדיוק למזג אויר
החלפתי את כפית הקפה בכפית שוקולית (חששתי שהילדים לא יאהבו את הטעם..)
תודה!! אין עליך

Moishe

ניקי נשמה טובה מה שלומך?
זמין לי cream cheese או ricotta או farmers cheese
את יכולה להמליץ על הנ”ל (בתקווה שמוכרות לך)?
איזה שמן להשתמש? קאנולה? מה עם שמן זית?
נורא תודה לך
משה

אלה

הי ניקי.
מתכונים מהממים.
הצורה של המאפיינס נראית משהו. איך אוכל להכין את זה שייצא לי בצורה כזאת. תוכלי להעלות ווידאו ?

טל

היי ניקי,
הכנתי היום ויצא טעים אבל המרקם די דחוס ולא אוורירי כמו שאר העוגות שלך. האם עשיתי טעות בהכנה או שככה זה אמור לצאת?
אשמח לתשובה בשביל הפעמים הבאות…
תודה
טל