עוגיות שוקולד צ’יפס קלות להכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנה

עוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנה

העוגיות האלה ממכרות, אני מראש אומרת, אחת לא מספיקה ורוצים עוד אחת ועוד אחת ופתאום שצריכים להכין עוד נגלה. מזל שלוקח כמה דקות להכין אותן. עוגיות מפנקות קלות וטעימות, מתכון קליל שנותן תוצאה נהדרת.

32 עוגיות

מרכיבים:

100 ג`חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
1/3 כוס סוכר חום דמררה
ביצה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
140 ג` קמח (כוס)
45 ג’ קוקוס (חצי כוס)
שליש כוס שוקולד צ’יפס חום
שליש כוס שוקולד צ’יפס לבן


הכנות:

1. להוציא את החמאה 15 דקות לפני השימוש. להכניס למיקסר יחד עם הסוכרים להקציף כשתי דקות במהירות בינונית.

2.  להוסיף את הביצה לערבב כמה שניות עד שהיא נבלעת ולהוסיף את הסודה לשתייה. להוסיף את הקמח והקוקוס ובסוף להוסיף את השוקולד צ’יפס.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להכין תבנית עם נייר אפייה להכין כדורים קטנים עם מרווח בין כדור לכדור, לאפות 10 דקות או עד שהתחתית מזהיבה, במהלך האפייה הכדורים משתטחים. העוגיות יוצאות רכות מהתנור ומתקשות בהמשך.

כדאי לדעת ש…
אפשר לשמור את העוגיות בצנצנת על השיש 3 – 4 ימים, את הקוקוס אפשר להחליף באותה כמות קמח.

9880 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנהעוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנהעוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנה

עוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנהעוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנהעוגיות שוקולד צ'יפס קלות להכנה

גולשים מכינים וממליצים:

אופק : “וואו פשוט עוגיות מדהימות!
יוצאות מהתנור רכות ביותר אבל תוך 5 דקות הן מתקשות למרקם מושלם.
אוהבים אותך ניקי!”

אני : “מ ד ה י מ ו ת!!!
פשוט אין מילים…
מומלץ בחום”

בר : “מצאתי אותך בטעות ושמחה שכך! העוגיות מעולות (מסוכנות!) וכך גם כל שאר המתכונים שניסיתי עד כה :)”

שם : “תודה! עשיתי ויצא טעים מאד! בקושי הספקתי לשמור קצת לחג לפני שנחטף”

שם : ” יצא נהדר, כמו כל המתכונים שלך.
מעניין אם יישאר משהו לשבת… ;)”

אביחי : “יצא טעים זללנו בשניות!!!”


58
תגובות

  הרשם  
עדכן
גליה

אפשר לוותר על הביצה, פשוט מכינה עבור חברה והיא אלרגית לביצים.

עדי

אני אישית לא אוהבת סודה לשתיה במתוקים זה משאיר טעם לואי לדעתי, ממה שקראתי ולמדתי בעבר סודה לשתיה עובדת באפייה רק אם יש חומצה כולשהי במתכון כמו לימון או חומץ. שאם רוצים את אותו אפקט של סודה לשתיה להכפיל פי 2 לא. אפיה. ניסית בעבר? ממש רוצה להכין את זה ולא רוצה ליפול על טעם לוואי מהסודה וגם לא להרוס את העוגיות

1 3 4 5