כפתורי לימונענע

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כפתורי לימונענע

אין כמו עוגיות חמאה, אלו העוגיות הכי קלאסיות שיש, אני שיחקתי קצת והוספתי להם נענע, איזה שידרוג נפלא וטעים. יש לכם צנצנת גדולה של עוגיות שעומדת על השיש ? אז תמלאו אותה.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות

300 ג’ קמח (2 כוסות +2 כפות נוספות)
200 ג’ סוכר (כוס)
גרידה מלימון שלם
מיץ מחצי לימון
כפית נענע קצוצה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה. ליצור שני גלילים ולהקפיא 10 דקות או עד שהגלילים מעט קשים ונוחים לפריסה.

2. לפרוס כל גליל לפרוסות ולהניח בתבנית כשיש מרווח בין עוגיה לעוגיה

3. חום בינוני 180 מעלות כ 7 – 8 דקות או עד שהדפנות מזהיבות, לצנן ואם אתם מצליחים לא לחסל אז לשמור בקופסא אטומה.

3212 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כפתורי לימונענע

גולשים מכינים וממליצים:

שם : ניקי… ברגע זה הוצאתי את הכעכים מהתנור… אין לי מילים!!! פשוט מעולה!!!
היום אפיתי גם את עוגיות החמאה לימונענע וגם את הכעכים שני המתכונים יצאו מצויינים!!! תודה!!!!

31
תגובות

  הרשם  
עדכן
גבר במטבח

כרגיל מתכון נהדר ניקיל’ה.
שאלה- אני מחפש הרבה זמן מתכון לעוגיות שמוכרים בקונדיטוריות הערביות- מין כעכים עגולים עם חור, ממולאים בממרח תמרים- ונראה לי שגם הל, ואולי חוואיג’ או משהו בסגנון- טעם לא מהעולם הזה, כשהן טריות.

יש לך רעיון למתכון? לא הצלחתי למצוא באתר

הכסופה

היי… ההקפאה זה רק כדי שיהיה קל לפרוס? כי אני רוצה להכין עוגיות לא עגולות.

עדן

זה כמו נענע רק בטעם מנטה כזהעדין

עדן

ניקי בוקר אור יקירה, מה שלומך?
יש לי פליאו ולא נענע , לדעתך זה יהיה בסדר?

סופיה

היי ניקי !
אתר מעולה ומקסים מתכונים קלים ומהירים אני פשוט מאוהבת .
יש לי שאלה אפשר לוותר על נענע ?