פינוקי שוקולד קוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פינוקי שוקולד קוקוס

פינוקי שוקולד קוקוס

התלהבתי ! לעשות רושם בכלום עבודה וזה נראה כל כך טוב. הפינוקים נראים מרהיב בהגשה כולם חושבים שעבדתי שעות בשביל להכין אותם (נראה לכם ?) חמוד ביותר הילדים לא עומדים בפניהם ואפילו הגדולים מיהרו לשולחן לפני שהכל יגמר.

מרכיבים:

שכבת השוקולד:
75 ג’ חמאה רכה
300 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
3 כפות נוטלה
3 כפות שוקולית
3 כפות סוכר חום
1/4 כוס חלב + 4 כפות נוספות

שכבת הקוקוס:
120 ג’ חמאה רכה
100 ג’ א. סוכר (חבילה)
120 ג’ קוקוס


הכנות:

1. שכבת השוקולד: לעבד את המצרכים לבצק שוקולד לשטח לעלה, להכניס להקפאה ל 10 דקות ולקרוץ צורות במהירות.

2. שכבת הקוקוס: לעבד את המצרכים לבצק לבן, לשטח לעלה להכניס להקפאה ל 10 דקות ולקרוץ בדיוק את אותן צורות שקרצנו מבצק השוקולד.

3. זהו עכשיו נשאר רק לבנות את הפינוקים. להקפיד שהבצקים יהיו קרים כל הזמן. מעל כל עוגיית שוקולד להניח עוגיה לבנה באותה צורה ומעל עוד עוגיית שוקולד באותה צורה. למעוך מעט למעלה.

4. לקרר.

יש דרך קלה יותר למי שאין חשק להסתבך עם קורצנים:
ליצור מרובע שוקולד, להקפיא 10 דקות, מעליו לשטח את מצרכי שכבת הקוקוס, לקרר ולחתוך לריבועים.

טיפים:
1. חשוב להקפיד שהבצקים יהיו קרים כל הזמן אז לעבוד מהר.

2. במידה ומבצק השוקולד נשארות שאריות אפשר להכין כדורי שוקולד.

4573 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פינוקי שוקולד קוקוספינוקי שוקולד קוקוס


45
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטליי

היי ניקי אין כמוך! רציתי לשאול..אני מכינה עוגת קרם שניט בצק עלים במילוי שמנת צמחית ופודינג יש אפשרות לשלב קרם קוקוס במקום חלב? אם כן מה הכמות?

חלי

היי ניקי
אפשר להחליף את האבקת סוכר בסוכר רגיל
ואם כן כמה
תודה רבה

לילוש

היי ניקי,
אפשר במקום החמאה של התערובת קוקוס לשים מרגרינה?

דיקלה

ניקי שלום אני דתיה מה אפשר להחליף בנוטלה

קטי

היי ניקי, האם ניתן להחליף את הקוקוס למשל בקרם פודניג??

רוני

היי,
לא הבנתי מהתמונה – האם הפינוקים הם בגודל של עוגיות (להשתמש בקורצן עוגיות) או שהן בגודל של חיתוכיות?
תודה 🙂

ספיר

שלום!
האם קיימת אופציה להחליף את הקוקוס?
ואיפה יש מתכון לקישוט מלמעלה?

תודה מראש!