סברינה עם תותים וקצפת
איזה כיף של עוגה כל כך טעימה קלה להכנה וכמה מחמאות שמקבלים. מתחסלת במהירות והכי שווה שיש, מומלצת בחום.
מרכיבים:
4 ביצים
200 ג' סוכר
200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה
כוס מים
סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג' סוכר (כוס)
לעיטור:
שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים
הכנות:
2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה בסוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, במינימום עירבוב.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי.
4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לחורר אותה עם קיסם ולצקת על באופן שווה את המים. להרתיח את מצרכי הסירופ ולצקת על העוגה באופן שווה, לצנן.
5. להקציף שמנת ואינסטנט ולקשט את העוגה, לעטר בתותים.
גולשים מכינים וממליצים:
רוית : " זו אחת העוגות הכייי טעימות שטעמתי . תודה רבה"