סברינה עם תותים וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סברינה עם תותים וקצפת

סברינה עם תותים וקצפת

איזה כיף של עוגה כל כך טעימה קלה להכנה וכמה מחמאות שמקבלים. מתחסלת במהירות והכי שווה שיש, מומלצת בחום.

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

כוס מים

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים


הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה בסוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, במינימום עירבוב.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לחורר אותה עם קיסם ולצקת על באופן שווה את המים. להרתיח את מצרכי הסירופ ולצקת על העוגה באופן שווה, לצנן.

5. להקציף שמנת ואינסטנט ולקשט את העוגה, לעטר בתותים.

6074 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סברינה עם תותים וקצפת

 

סברינה עם תותים וקצפת

גולשים מכינים וממליצים:

רוית : ” זו אחת העוגות הכייי טעימות שטעמתי . תודה רבה”


114
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה

היי ניקי,
האם ניתן בבצק לשים משהו אחר במקום השמנת/דנונה ?
תודה רבה 🙂
נועה

לאה מיכאלי

אפשר להכין היום עם הסירופ, לשמור מחוץ למקרר ומחר בבוקר להניח דף סוכר מעל?

לאה מיכאלי

היי האם מתאימה לתבנית a4?

יוסי דה-וולף

ניקי המקסימה,
שלום רב.

בדרך כלל המתכונים שלך מצויינים.

הפעם יש לי הארה ( כן, לא הערה ) לגבי עוגת הסברינה.
קונדיטוריות מסחריות עושות סירופ עם מים וסוכר.
מה דעתך על תוספת טעם לסירופ, כגון: מעט תמצית רום
או מעט תמצית וניל או מעט מיץ לימון, וכל טעת אחר
שיתן מעט טוויסט לסירופ הסטנדרטי.

תמשיכי להאכיל אותנו,
ב ב ר כ ה,
יוסי דה-וולף

1 6 7 8