סברינה עם תותים וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סברינה עם תותים וקצפת

סברינה עם תותים וקצפת

איזה כיף של עוגה כל כך טעימה קלה להכנה וכמה מחמאות שמקבלים. מתחסלת במהירות והכי שווה שיש, מומלצת בחום.

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

כוס מים

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה בסוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, במינימום עירבוב.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לחורר אותה עם קיסם ולצקת על באופן שווה את המים. להרתיח את מצרכי הסירופ ולצקת על העוגה באופן שווה, לצנן.

5. להקציף שמנת ואינסטנט ולקשט את העוגה, לעטר בתותים.

13484 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סברינה עם תותים וקצפת

 

סברינה עם תותים וקצפת

גולשים מכינים וממליצים:

רוית : ” זו אחת העוגות הכייי טעימות שטעמתי . תודה רבה”

132
תגובות

  הרשם  
עדכן
יוסי

בוקר טוב ניקי … אם יש לי ביצים m כמה לשים?

יוסי גרף

היי ניקי .
תגידי לי בבקשה אני לא מבין אחרי שאני מוצאי את העוגה מהתנור אני שופך עוז מים רגיל אל העוגה ואחרי זה שופך את הסירופ? ואיזה גודל הביצים אמורים להיות ? תודה רבה מראש

הדסה

שאלה הקבועה שלי… ניתן להכין היום (פרווה אם זה משנה), לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר עד שישי ב19:00?

אפרת טוב

היי ניקי, רציתי לדעת באיזה שק זילוף את משתמשת?

1 7 8 9