סברינה עם תותים וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סברינה עם תותים וקצפת

סברינה עם תותים וקצפת

איזה כיף של עוגה כל כך טעימה קלה להכנה וכמה מחמאות שמקבלים. מתחסלת במהירות והכי שווה שיש, מומלצת בחום.

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

כוס מים

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה בסוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, במינימום עירבוב.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לחורר אותה עם קיסם ולצקת על באופן שווה את המים. להרתיח את מצרכי הסירופ ולצקת על העוגה באופן שווה, לצנן.

5. להקציף שמנת ואינסטנט ולקשט את העוגה, לעטר בתותים.

15340 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סברינה עם תותים וקצפת

 

סברינה עם תותים וקצפת

גולשים מכינים וממליצים:

רוית : ” זו אחת העוגות הכייי טעימות שטעמתי . תודה רבה”

132
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

שלום רב,

כתוב לשפוך מים על העוגה לפני הסירופ – האם הכוונה לכוס מים חמים או רגילים ?

תודה,

שם

ניקי היי, מה נשמע? הסברינה נראית מדהים!!! אני אכין לסופשבוע … ובנתיים שיהיה לך המשך יום קסום וחג פורים שמח ומתוק …שיר

שם

בוקר טוב עוגה מעולה.
כל כך טעימה שהכרחי לנסות.

שם

ימית1 (לא רשום) | 16.03.2012 – 13:20
ניקי אין עלייך המתכונים שלך נהדרים ממליצה לכולן/ם

שם

ניקי שבוע טוב הכנתי לשבת חתן 4 עוגות ממתכונייך הנפלאים והמדוייקים אין מילים להודות לך לא נשאר פירור תודה לך שבוע טוב

שם

שלום ניקי,
בתי חוגגת היום יום הולדת וזאת העוגה שהכנתי לה – קצרתי מחמאות! עוגה יפהפיה וטעימה מאד וקלה להכנה.
תודה לך על אתר מקסים ועל המתכונים הנפלאים שתמיד עוזרים ל

שם

בוקר טוב ניקי, הכנתי עוגה זו פעמיים בשבוע אחד… חוסלה! כולם אהבו והתלהבו. מאחר ואין תותים כעת, החלפתי באננס ואת הסירופ עשיתי ממיץ האננס במקום מים וסוכר. מדהים. כמו שאר המתכונים שעשיתי מהאתר שלך – תמיד מוצלח, קל להכנה וכיף להכין. תודה 🙂

1 2 3 9