סברינה עם תותים וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סברינה עם תותים וקצפת

סברינה עם תותים וקצפת

איזה כיף של עוגה כל כך טעימה קלה להכנה וכמה מחמאות שמקבלים. מתחסלת במהירות והכי שווה שיש, מומלצת בחום.

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

כוס מים

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה בסוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, במינימום עירבוב.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לחורר אותה עם קיסם ולצקת על באופן שווה את המים. להרתיח את מצרכי הסירופ ולצקת על העוגה באופן שווה, לצנן.

5. להקציף שמנת ואינסטנט ולקשט את העוגה, לעטר בתותים.

18487 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סברינה עם תותים וקצפת

 

סברינה עם תותים וקצפת

גולשים מכינים וממליצים:

רוית : ” זו אחת העוגות הכייי טעימות שטעמתי . תודה רבה”

139
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמי

ניקי שלום,
אני רוצה להכין את המתכון הזה אבל שיהיה פרווה.
מה אני יכולה לשים במקום השמנת/דנונה בעוגה?
לעיטור אני אשתמש בריצ’ פרווה.
תודה, נעמי

נינה

היי ניקי,
אם אני רוצה לצפות את העוגה גם מהצדדים להכפיל את כמות השמנת והאינסטנט?

עדי

וואו יצא מדהיים, מודה שלא הכרתי את העוגה לפני אבל היה שווה לנסות!! תודה רבה!!!

אורלי לוי

היי ניקי, אני עוד רגע מכינה את הסברינה לכבוד יום הולדתו של בעלי .
שאחה בעניין אחר: הכנתי הבוקר לראשונה וכנראה גם לאחרונה עוגת שוקולד במיקרוגל. הילדים לא ממש מרוצים מהתוצאה ולפני שהיא נזרקת לפח רציתי לדעת האם אפשר להשתמש בה כבסיס למשהו אחר?
תודה אורלי.

שלומית

הי,
איזו כמות של דנונה? גביע של 150 גר או 200 גר’?

שירה

ניקי מיץ תפוזים יהיה טוב במקרה הזה?
ושאלה נוספת, אפשר לעשות את העוגה כשרה לפסח?

צליל

היי ניקי 🙂 יש לי שאלה… אם אני רוצה להכין את הקרם אבל לאנשים חולי סוכרת איך אני אוכל לעשות זאת ? תודה 🙂