סברינה עם תותים וקצפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סברינה עם תותים וקצפת

סברינה עם תותים וקצפת

איזה כיף של עוגה כל כך טעימה קלה להכנה וכמה מחמאות שמקבלים. מתחסלת במהירות והכי שווה שיש, מומלצת בחום.

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

כוס מים

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה בסוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, במינימום עירבוב.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לחורר אותה עם קיסם ולצקת על באופן שווה את המים. להרתיח את מצרכי הסירופ ולצקת על העוגה באופן שווה, לצנן.

5. להקציף שמנת ואינסטנט ולקשט את העוגה, לעטר בתותים.

17886 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סברינה עם תותים וקצפת

 

סברינה עם תותים וקצפת

גולשים מכינים וממליצים:

רוית : ” זו אחת העוגות הכייי טעימות שטעמתי . תודה רבה”

139
תגובות

  הרשם  
עדכן
:)

היי ניקי,
הכנתי את העוגה אתמול בערך. תכננתי להכין היום את השמנת מתוקה.
אבל, טעמתי קצת מהעוגה לפני והיא יותר מידי רטובה (שמתי לפי הכמויות, בכוסות מדידה כמובן).
אני ממש לא אוהבת את המרקם ככה (אוהבת סברינה בד”כ, אבל העוגה הזאת פשוט יותר מידי לטעמי).
יש עוד דרך להציל אותה? להכניס אולי לתנור קצת?

נינה

במה ניתן להחליף את התותים?

קרן

מתכוו מאוד מבלבל
הכול הלך לזבל
הכוס מים שנמצא תחת מצרכים לא היה ברור אם נכנס לתנור או כשהעוגה יוצאת
כי יש גם סירופ כשהעוגה יוצאת

מיכל

היי ניקי המדהימה.
כשאת כותבת כוס מים, את מתכוונת שלשפוך את הכוס הזאת כשהעוגה יוצאת מהתנור לפני ובנוסף לסירופ סוכר שאחרכך שופכים עליה??
תודה!

מיכל

היי ניקי,
אפשר במקום דנונה/שמנת לשים מיץ תפוזים כדי שיהיה פרווה?

מיכל

תודה ניקי, הכנתי אתמול ויצא טעים מאוד 🙂 בהעדר דנונה שמתי יוגורט מולר אפרסק והיה מצוין :))

אילן

שלום ניקי רציתי לשאול בבקשה אם בכל מיני מתכונים שלך רשום קמח רגיל ואבקת אפיה אפשר לשים פשוט קמח תופח ?