


סברינה עם תותים וקצפת
איזה כיף של עוגה כל כך טעימה קלה להכנה וכמה מחמאות שמקבלים. מתחסלת במהירות והכי שווה שיש, מומלצת בחום.
מרכיבים:
4 ביצים
200 ג’ סוכר
200 ג’ קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה
כוס מים
סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג’ סוכר (כוס)
לעיטור:
שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים
הכנות:
1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.
2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה בסוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, במינימום עירבוב.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 40 דקות או עד שמזהיב וקיסם יוצא נקי.
4. כשהעוגה יוצאת מהתנור לחורר אותה עם קיסם ולצקת על באופן שווה את המים. להרתיח את מצרכי הסירופ ולצקת על העוגה באופן שווה, לצנן.
5. להקציף שמנת ואינסטנט ולקשט את העוגה, לעטר בתותים.
22891 צפיות 8 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
רוית : ” זו אחת העוגות הכייי טעימות שטעמתי . תודה רבה”
היי ניקי. כל המתכונים שלך אליפות. הכנתי הסברינה לפסח ויצאה שוס. ושאלתי: מה ההבדל בין הסברינה הזו לסברינה משגעת שרשומה מעליה?
בוקר טוב ניקי ושבוע טוב.האם צריך לחמם את התנור מראש או שאחרי שלב 2 להכניס לתנור ל 40 דקות נניח ב 180 מעלות?
היי ניקי
לאיזה תבנית הכמויות
עגולה 22 /24?
תודה:)
היי ניקי,
האם ניתן בבצק לשים משהו אחר במקום השמנת/דנונה ?
תודה רבה 🙂
נועה
אפשר להכין היום עם הסירופ, לשמור מחוץ למקרר ומחר בבוקר להניח דף סוכר מעל?
היי האם מתאימה לתבנית a4?
ניקי המקסימה,
שלום רב.
בדרך כלל המתכונים שלך מצויינים.
הפעם יש לי הארה ( כן, לא הערה ) לגבי עוגת הסברינה.
קונדיטוריות מסחריות עושות סירופ עם מים וסוכר.
מה דעתך על תוספת טעם לסירופ, כגון: מעט תמצית רום
או מעט תמצית וניל או מעט מיץ לימון, וכל טעת אחר
שיתן מעט טוויסט לסירופ הסטנדרטי.
תמשיכי להאכיל אותנו,
ב ב ר כ ה,
יוסי דה-וולף