עוגת ביסקוויטים
אחד הסודות של האימהות זאת עוגת ביסקוויטים. נכון שהעוגה נראית מושקעת וזה בטח המון עבודה ולעשות שלוש שכבות זה בטוח פרוייקט ולמי יש זמן להכין כזאת עוגה ?
טעות זאת אחת העוגות הכי קלות שהכנתי 15 דקות מהקצה לקצה והעוגה נכנסה לקירור. לפעמים בגלל שאני יודעת כמה שהעוגה הזאת אהובה אני מכינה מראש שתי עוגות אחת הולכת להקפאה ואחת למקרר היא עוברת נפלא הקפאה.
30 דקות עבודה וסידרתי לי קינוחים לשבוע קרוב, יש משהו יותר טוב מזה ?
הוספתי למטה גם שידרוגים. מתכון משגע קל וטעים ביותר.
תבנית 20X30
מרכיבים:
ביסקוויטים – פתי בר
500 מ"ל שמנת מתוקה 38% (2 קופסאות)
80 ג' סוכר (4 כפות)
360 מ"ל חלב (כוס וחצי)
160 ג' אבקת אינסטנט וניל (8 כפות)
כוס חלב / קפה לטבול את הביסקוויטים
הכנות:
1. לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסדר בתבנית.
3. לקרר 24 שעות.
4. מי שרוצה שתי שכבות במקום שלוש : 500 מ"ל שמנת מתוקה, 3/4 כוס חלב וארבע כפות אינסטנט פודינג וניל להקציף לקרם יציב ולעשות שתי שכבות.
קרם שוקולד : 150 ג' שוקולד מריר להמיס עם 150 מ"ל שמנת מתוקה, אחרי הקפאה של שעה לצפות את העוגה עם הקרם.
בא לכם להוסיף קצפת ? 250 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת עם כף אבקת סוכר וכף שטוחה אבקת אינסטנט וניל, להקציף לקרם יציב ולמרוח על הביסקוויטים.
גולשים מכינים וממליצים:
שיילו : היי ניקי. עוגה מהממת, כל כך קלה להכנה בקושי הצלחנו להתאפק 24 שעות אבל זה היה שווה ובגדול. פשוט וטעים! תודה.