עוגת ביסקוויטים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים

אחד הסודות של האימהות זאת עוגת ביסקוויטים. נכון שהעוגה נראית מושקעת וזה בטח המון עבודה ולעשות שלוש שכבות זה בטוח פרוייקט ולמי יש זמן להכין כזאת עוגה ?
טעות זאת אחת העוגות הכי קלות שהכנתי 15 דקות מהקצה לקצה והעוגה נכנסה לקירור. לפעמים בגלל שאני יודעת כמה שהעוגה הזאת אהובה אני מכינה מראש שתי עוגות אחת הולכת להקפאה ואחת למקרר היא עוברת נפלא הקפאה.
30 דקות עבודה וסידרתי לי קינוחים לשבוע קרוב, יש משהו יותר טוב מזה ?
הוספתי למטה גם שידרוגים. מתכון משגע קל וטעים ביותר.

תבנית 20X30

מרכיבים:

ביסקוויטים – פתי בר
500 מ”ל שמנת מתוקה  38% (2 קופסאות)
80 ג’ סוכר (4 כפות)
360 מ”ל חלב (כוס וחצי)
160 ג’ אבקת אינסטנט וניל (8 כפות)

כוס חלב / קפה לטבול את הביסקוויטים

הכנות:

1. לטבול את הביסקוויטים בחלב ולסדר בתבנית.

2. להקציף שמנת חלב, סוכר ואינסטנט לקרם יציב, לחלק את הקרם לשלושה חלקים (שלוש קערות) שכבה ראשונה: למרוח / להזליף חלק אחד של הקרם על שכבת הביסקוויטים. שכבה שנייה: לסדר שכבת ביסקוויטים שנייה ומעליה עוד שכבת קרם, שכבה שלישית: שכבת ביסקוויטים ולסיים עם שכבת ביסקוויטים נוספת.

3. לקרר 24 שעות.

4. מי שרוצה שתי שכבות במקום שלוש : 500 מ”ל שמנת מתוקה, 3/4 כוס חלב וארבע כפות אינסטנט פודינג וניל להקציף לקרם יציב ולעשות שתי שכבות.

תוספות:
קרם שוקולד : 150 ג’ שוקולד מריר להמיס עם 150 מ”ל שמנת מתוקה, אחרי הקפאה של שעה לצפות את העוגה עם הקרם.
בא לכם להוסיף קצפת ? 250 מ”ל שמנת מתוקה מוקצפת עם כף אבקת סוכר וכף שטוחה אבקת אינסטנט וניל, להקציף לקרם יציב ולמרוח על הביסקוויטים.
31247 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת ביסקוויטיםעוגת ביסקוויטים

גולשים מכינים וממליצים:

שיילו : היי ניקי. עוגה מהממת, כל כך קלה להכנה בקושי הצלחנו להתאפק 24 שעות אבל זה היה שווה ובגדול. פשוט וטעים! תודה.

106
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירון

היי ניקי צהריים טובים

איך שולפים את העוגה מהתבנית כמו בתמונה?
או שלא הכנת בתבנית ?:)

נראה מהמם !
תודה

yiska

הי ניקי שנים לא הגבתי כי אין לי זמן להכין כלום
(ככה זה בלימודים….)

אני מבינה שהביסקוויטים למעלה לא טבולים נכון?

שיילו

היי ניקי.
עוגה מהממת, כל כך קלה להכנה
בקושי הצלחנו להתאפק 24 שעות אבל זה היה שווה ובגדול.
פשוט וטעים!
תודה.

שיילו

סליחה על ההפרעה…אני במצב רוח של אפייה היום:)
איך את מכינה את הקפה לטבילה?עם האבקת נס קפה או הגרגרים?
פשוט לא מבינה בקפה ולא שותה כזה בכלל…
2.אפשר להקפיא?
3.אפשר לעשות 3 שכבות?
ממש תודה.

שיר

היי ניקי
אם אין לי זמן להכין 24 שעות לפני ההגשה,
אני יכולה להקפיא ואם כן לכמה זמן? אני יכולה להכין עשר שעות לפני ההגשה.
תודה!

שם

נראה מעולה!!

שם

צדק (לא רשום) | 22.12.2011 – 09:44
הי ניקי, המתכונים שלך נהדרים קלים וזולים(דבר חשוב בימינו…). יש בעייה אחת בעלי לא אוהב טעם של קפה מה עושים?

1 2 3 7