


טריקולד מזויף
למה מזויף ? כי זה לא באמת טריקולד רק נראה, דרך אגב אפשר להכין את היפהפיה הזאת פרווה. מה לא מגיע איזו עוגה מרשימה לראש השנה חוץ מעוגת הדבש המסורתית ?
מרכיבים:
בסיס:
חצי עוגת שוקולד מפוררת
מעט שמנת מתוקה
עוד אפשרות לבסיס:
150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת
מוס לבן:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט וניל
חצי כפית נס קפה
2 כפות סירופ מייפל
מוס כהה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט שוקולד
2 כפות א. שוקולית
חצי כפית נס קפה
קרם:
150 ג’ שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה
הכנות:
1. לשים במיקסר את פירורי העוגה ולהוסיף את השמנת (מעט!) עד שמתחיל להתגבש בצק ולשטח בתבנית.
2. להקציף את המצרכים של המוס הלבן עד שנוצר מוס יציב, למרוח על הבסיס שהכנו ולהקפיא לשעה אותו הדבר עם המוס הכהה.
3. להמיס שוקולד ושמנת, לצקת על המוס הכהה, להקפיא לכמה שעות להוציא כשעתיים לפני ההגשה למקרר.
גולשים מכינים וממליצים:
אודליה : הכנתי את עוגת טריקולד מזויפת פרווה עם שכבת ביסקיוויטים וחמאה וכמה שפחדתי שהיא לא תהיה טעימה מחומרי הפרווה (סויה ושמנת צמחית) יצאה מדהים וטעימה – קיבלתי מחמאות מכל האורחים שטרפו אחרי המנותת הבשריות. המון תודה לך. את מקסימה! עכשיו אני הולכת להכין את עוגת פירורי גבינה בכוס אז אני רצה לקנות את הכוסות…המשך חג שמח ומהנה 🙂
היי ניקי,
הכנתי את העוגה אתמול ליום הולדת של גיסתי,
אין אחד שלא התלהב ממנה.
תודה לך על מתכונים מעולים!
הי ניקי,
העוגה צריכה להיות במקפיא או במקרר?”
המתכון הזה יהיה טעים גם אם אכין אותו בפרווה?
(חלב סויה, קצפת צמחית?…)
חשוב לי שהעוגה לא רק תיהיה יפה אלא גם שווה וטעימה- האמנם..? (:
תודה רבה!
שלום ניקי
קודם כל כל הכבוד לאתרך- מתעדכן כל הזמן מתכונייך מעולים, המשיכי כך!
בקשר לטריקולד, לפני שנה בערך או יותר היה לך טריקולד בסגנון שונה קצת עם ג’לטין, שוקולד אגוזים שוקולד לבן ועוד..
מה גרם לך לשנות את המתכון יש בעייה איתו?
תודה
היי ניקי,
האם יש אפשרות להחליף את כפות המייפל בדבש?
או שאם אין לי מייפל עדיף לוותר וזהו?
תודה רבה לך! 🙂
היי ניקי,
עברתי על כל התגובות וגם קראתי שוב את המתכון ולא מצאתי אז אני רוצה לבקש מתכון לבסיס עוגת שוקלד שרשמת.. במידה וכבר ענית ופיספסתי אני מתנצלת מראש!
תודה רבה
היי ניקי,
מה שלומך?
אני רוצה להכין את העוגה הזו לחמי ליומהולדת 55.
האם נראה לך מתאים שאהפוך אותה לפרווה? (עושים על האש)
ואיך העוגה יוצאת לך כזו ישרה?
תודה מראש
ליאת