טריקולד מזויף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טריקולד מזויף

טריקולד מזויף

למה מזויף ? כי זה לא באמת טריקולד רק נראה, דרך אגב אפשר להכין את היפהפיה הזאת פרווה. מה לא מגיע איזו עוגה מרשימה לראש השנה חוץ מעוגת הדבש המסורתית ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

חצי עוגת שוקולד מפוררת
מעט שמנת מתוקה

עוד אפשרות לבסיס:
150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

מוס לבן:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט וניל
חצי כפית נס קפה
2 כפות סירופ מייפל

מוס כהה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט שוקולד
2 כפות א. שוקולית
חצי כפית נס קפה

קרם:
150 ג’ שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לשים במיקסר את פירורי העוגה ולהוסיף את השמנת (מעט!) עד שמתחיל להתגבש בצק ולשטח בתבנית.

2. להקציף את המצרכים של המוס הלבן עד שנוצר מוס יציב, למרוח על הבסיס שהכנו ולהקפיא לשעה אותו הדבר עם המוס הכהה.

3. להמיס שוקולד ושמנת, לצקת על המוס הכהה, להקפיא לכמה שעות להוציא כשעתיים לפני ההגשה למקרר.

50474 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טריקולד מזויף

טריקולד מזויף

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : הכנתי את עוגת טריקולד מזויפת פרווה עם שכבת ביסקיוויטים וחמאה וכמה שפחדתי שהיא לא תהיה טעימה מחומרי הפרווה (סויה ושמנת צמחית) יצאה מדהים וטעימה – קיבלתי מחמאות מכל האורחים שטרפו אחרי המנותת הבשריות. המון תודה לך. את מקסימה! עכשיו אני הולכת להכין את עוגת פירורי גבינה בכוס אז אני רצה לקנות את הכוסות…המשך חג שמח ומהנה 🙂

736
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילתג

היי..
לפני שאני הולכת להכין-אז בהסבר לא כתוב כלום על שקף. ובתגובות דיברת על זה. אז מה ואיך? דבר נוסף=אני אעשה בסיס מביסקויטים-אז אין צורך במערבל בשלב זה נכון.?
ואז לשים מוס לבן-להקפיא לשעה ואחרי כן לשים מוס כהה ולהקפיא לעוד שעה? תודה. מרוב מתכונים טעימים כבר לא יודעת מה להחליט…

רחלית

היי ניקי
הכנתי את העוגה ליום הולדת של חברים,הרכבתי את העוגה משילוב של המוס מעוגת מוס אננס והמוס הלבן מהעוגה הנוכחית התגובות המפרגנות לא אחרו להגיע. טיפ שלי – חייבים להקפיד לא להשאיר את העוגה יותר משעתיים מחוץ למקפיא . המוסים פשוט “מתמוטטים”. תודה רבה על המתכונים הנפלאים

טיפוס החמוס

הזכרתי כבר את העובדה שאני סוגדת לך?

הכנתי את העוגה,כ”כ פשוט להכין,יצאה מעולה, סוף סוף עוגת מוס שהפרווה לא הורס אותה!
שבת שלום 🙂

אנונימי

היי ניקי,
כדי להכין פרווה, במה צריך להחליף את החלב?
תודה

tzuli

שלום! אפתח בכך שאומר שהעוגה נראית מעולה ואני ללא ספק הולכת להכין אותה!
אם אני אכין את העוגה ואשאיר אותה במקפיא ליומיים ואוציא שעתיים לפני ההגשה זה בסדר?
את הזילוף אני מניחה שעושים לאחר ההוצאה מהמקפיא- מיכל 1 של שמנת?
תודה רבה!

סברינה ס

בוקר טוב ניקי היקרה
אפשר לוותר על סירופ מייפל?

אנונימי

הי ניקי. אני מתכוונת להכין את העוגה היום, ואין ברשותי שקף אפיה. ראשית, האם יש מצב למצוא אחד בסופר, ואם לא האם נייר אפייה יעשה את העבודה או אולי להגדיל ולעשות ולהשתמש בשקף רגיל מחנות דברי כתיבה (כיוון שהעוגה לא נחשפת לחום תנור אלא רק למקפיא). או שממש הגזמתי…?