טריקולד מזויף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טריקולד מזויף

טריקולד מזויף

למה מזויף ? כי זה לא באמת טריקולד רק נראה, דרך אגב אפשר להכין את היפהפיה הזאת פרווה. מה לא מגיע איזו עוגה מרשימה לראש השנה חוץ מעוגת הדבש המסורתית ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

חצי עוגת שוקולד מפוררת
מעט שמנת מתוקה

עוד אפשרות לבסיס:
150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

מוס לבן:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט וניל
חצי כפית נס קפה
2 כפות סירופ מייפל

מוס כהה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט שוקולד
2 כפות א. שוקולית
חצי כפית נס קפה

קרם:
150 ג’ שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לשים במיקסר את פירורי העוגה ולהוסיף את השמנת (מעט!) עד שמתחיל להתגבש בצק ולשטח בתבנית.

2. להקציף את המצרכים של המוס הלבן עד שנוצר מוס יציב, למרוח על הבסיס שהכנו ולהקפיא לשעה אותו הדבר עם המוס הכהה.

3. להמיס שוקולד ושמנת, לצקת על המוס הכהה, להקפיא לכמה שעות להוציא כשעתיים לפני ההגשה למקרר.

51882 צפיות 45 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טריקולד מזויף

טריקולד מזויף

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : הכנתי את עוגת טריקולד מזויפת פרווה עם שכבת ביסקיוויטים וחמאה וכמה שפחדתי שהיא לא תהיה טעימה מחומרי הפרווה (סויה ושמנת צמחית) יצאה מדהים וטעימה – קיבלתי מחמאות מכל האורחים שטרפו אחרי המנותת הבשריות. המון תודה לך. את מקסימה! עכשיו אני הולכת להכין את עוגת פירורי גבינה בכוס אז אני רצה לקנות את הכוסות…המשך חג שמח ומהנה 🙂

740
תגובות

  הרשם  
עדכן
שמחה

ועם אין לי עוגה מפוררת מה אני עושה במקום חג שמח

לולה

שלום ניקי,
הכנתי את העוגת טריקולד לראש השנה והיא יצאה ממש טעימה! תודה! 🙂
כמה שאלות-
1. העוגה לא יצאה לי גבוהה ומדויקת בשכבות כמו בתמונה.. היא יצאה דיי נמוכה והשכבות היו דקות
2. שכבת השוקולד שלמעלה לא התקשתה ונמסה ברגע שפתחתי את התבנית. כל השוקולד נשפך על הדפנות.. הטעם היה מעולה אבל המראה פחות.. יודעת למה זה קרה? (הקפאתי את העוגה לפני.. קשור?)
ושוב תודה על כל המתכונים הטעימים והמפורטים!

שם שרית*

התגובה שלך
היי ניקי, תמיד נכנסת לאתר בשמחה
האם במקום חלב סויה ניתן להוסיף לריצ -מים?

שם *רותם

הי ניקי אני רוצה להכין את העוגה בתבנית פס.
ואני רוצה להכין רק את המוס הלבן צריך להכפיל כמויות או שכמות אחת מספיקה לתבנית פס רגילה ?
תודה על התשובה

נעמה

היי ניקי,
אני בדיוק בשלבי הכנת העוגה בגרסת פרווה לקראת על האש משפחתי שאמור להתקיים מחר שבמסגרתו נחגוג יום הולדת לאחי וגיסתי. הכנתי את העוגה ברינג גודל 26, אבל השכבות נראות לי דקות מידי ואני חוששת שהעוגה תצא נמוכה מאוד ולא מרשימה (בכל זאת עוגת יום הולדת..) כרגע אני בשכבה הכהה יותר ולא ניראה לי שהגנאש יגרום לעוגה להיות גבוהה יותר כי בכל זאת זו שכבה דקה. האם יש לך רעיון לשכבה נוספת פרווה שניתן להכין ולשים על השכבה הכהה? אולי משהו ורוד עם מרשמלו ?
המון תודה 🙂

יובל כבן *

היי! אני מעוניינת להכין אותה פרווה! לשישי בערב:)
איך עושים את זה בדיוק? איזה מצרכים להחליף ובמה? תודה רבה!

גילי

הי ניקי,

אני רוצה להכין לשבת חתן בגרסה פרווה. האם ניתן במקום חלב לשים ריץ קפה?
והאם זה יתאים בכוסות אישים?
תודה.. 🙂