טריקולד מזויף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טריקולד מזויף

טריקולד מזויף

למה מזויף ? כי זה לא באמת טריקולד רק נראה, דרך אגב אפשר להכין את היפהפיה הזאת פרווה. מה לא מגיע איזו עוגה מרשימה לראש השנה חוץ מעוגת הדבש המסורתית ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

חצי עוגת שוקולד מפוררת
מעט שמנת מתוקה

עוד אפשרות לבסיס:
150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

מוס לבן:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט וניל
חצי כפית נס קפה
2 כפות סירופ מייפל

מוס כהה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט שוקולד
2 כפות א. שוקולית
חצי כפית נס קפה

קרם:
150 ג’ שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לשים במיקסר את פירורי העוגה ולהוסיף את השמנת (מעט!) עד שמתחיל להתגבש בצק ולשטח בתבנית.

2. להקציף את המצרכים של המוס הלבן עד שנוצר מוס יציב, למרוח על הבסיס שהכנו ולהקפיא לשעה אותו הדבר עם המוס הכהה.

3. להמיס שוקולד ושמנת, לצקת על המוס הכהה, להקפיא לכמה שעות להוציא כשעתיים לפני ההגשה למקרר.

39147 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טריקולד מזויף

טריקולד מזויף

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : הכנתי את עוגת טריקולד מזויפת פרווה עם שכבת ביסקיוויטים וחמאה וכמה שפחדתי שהיא לא תהיה טעימה מחומרי הפרווה (סויה ושמנת צמחית) יצאה מדהים וטעימה – קיבלתי מחמאות מכל האורחים שטרפו אחרי המנותת הבשריות. המון תודה לך. את מקסימה! עכשיו אני הולכת להכין את עוגת פירורי גבינה בכוס אז אני רצה לקנות את הכוסות…המשך חג שמח ומהנה 🙂

701
תגובות

  הרשם  
עדכן
מעיין מש

היי ניקי,
יש לי כמה שאלות על הזילוף מלמעלה- זה קצפת או קרם? ואיך אני מכינה את הזילוץ בגרסת פרווה? והאם אני יכולה לזלף כמה שעות לפני שאני מגישה את העוגה?
תודה רבה!
מעיין

רותם

היי ניקי 🙂
ממש בא לי להכין אתה עוגה למחר אבל הבעיה שאין לי מקום במקפיא… 🙁
יש מצב להכניס אותה למקרר בין השכבות או שלא מספיק יתקשה?
תודה מראש

אורטל

השם קצת מטעה… פרווה אבל יש מרכיבים חלביים…. אפשר לפחות לכתוב ליד את התחליף הפוורה 🙂 מה אפשר לשים במקום החלב? מיץ תפוזים הולך? או מים? תודה ניקי יש לך אתר מעולה!!

שרי

ושאלה לגבי התבנית בבקשה. אם אכין בתבנית עגולה חד פעמית ולפני ההגשה פשוט אסיר מסביב את הנייר. זה גם טוב? התבנית קפיצית שלי לא הכי טובה ואין לי שקף רינג, אני גם מעדיפה שלא לקחת סיכון כי זה חדש לי. מה דעתך?

שרי

היי ניקי, אני מתכוונת להכין את העוגה לפסח. אין לי עוגה מפוררת- אני מתכוונת להכין. רשמת שכדאי להכין בסיס של עוגת קרמבו, אבל איך להפוך אותה לגרסת פסח? או שאת ממליצה על בסיס אחר…? תודה מראש

יפה

היי ניקי..
רוצה להכין בגרסת פרווה לערב פסח ומראש. כמה מראש אפשר ואיך לשמור מקרר / מקפיא?

תמר

יש משהו לשים במקום מייפל