טריקולד מזויף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טריקולד מזויף

טריקולד מזויף

למה מזויף ? כי זה לא באמת טריקולד רק נראה, דרך אגב אפשר להכין את היפהפיה הזאת פרווה. מה לא מגיע איזו עוגה מרשימה לראש השנה חוץ מעוגת הדבש המסורתית ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:

חצי עוגת שוקולד מפוררת
מעט שמנת מתוקה

עוד אפשרות לבסיס:
150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת

מוס לבן:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט וניל
חצי כפית נס קפה
2 כפות סירופ מייפל

מוס כהה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט שוקולד
2 כפות א. שוקולית
חצי כפית נס קפה

קרם:
150 ג’ שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לשים במיקסר את פירורי העוגה ולהוסיף את השמנת (מעט!) עד שמתחיל להתגבש בצק ולשטח בתבנית.

2. להקציף את המצרכים של המוס הלבן עד שנוצר מוס יציב, למרוח על הבסיס שהכנו ולהקפיא לשעה אותו הדבר עם המוס הכהה.

3. להמיס שוקולד ושמנת, לצקת על המוס הכהה, להקפיא לכמה שעות להוציא כשעתיים לפני ההגשה למקרר.

37923 צפיות 37 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טריקולד מזויף

טריקולד מזויף

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : הכנתי את עוגת טריקולד מזויפת פרווה עם שכבת ביסקיוויטים וחמאה וכמה שפחדתי שהיא לא תהיה טעימה מחומרי הפרווה (סויה ושמנת צמחית) יצאה מדהים וטעימה – קיבלתי מחמאות מכל האורחים שטרפו אחרי המנותת הבשריות. המון תודה לך. את מקסימה! עכשיו אני הולכת להכין את עוגת פירורי גבינה בכוס אז אני רצה לקנות את הכוסות…המשך חג שמח ומהנה 🙂

699
תגובות

  הרשם  
עדכן
לי

היי ניקי,
יש לי בבית אינסטנט בטעם ריבת חלב האם אפשר להוסיף שכבה לעוגה של ריבת חלב? ואם כן איך?

רעות

בשביל גירסה פרווה פשוט לשים ריץ’ במקום כל חלב או שמנת מתוקה?

הילה

היי ניקי
לגרסת הפרווה אני מחליפה את השמנת בצמחית, ניתן להחליף את החלב בקרם קוקוס?
תודה

קרן

היי ניקי,
אני רוצה לאפות את הבסיס ישירות על גבי התבנית של העוגה. תוכלי לתת לי כמויות וזמנים ? תמיד אני מכינה עם ביסקווטים ואני רוצה לשנות הפעם לבסיס עוגת שוקולית.
תודה רבה

שרית

היי מה אפשר לשים במקום חלב שיהיה פרווה ?

אמירה קריאף

היי ניקי מה אפשר לשים הטריקולד המזוייף במקום פודינג שוקולד?

גילי

היי ניקי, תודה על מתכונים מעולים!!
רציתי לשאול האם אפשר לזלף את קישוטי הקצפת ואז להכניס למקפיא? הקצפת תישמר בצורתה וטעמה?
תודה רבה ושבת שלום 🙂