


טריקולד מזויף
למה מזויף ? כי זה לא באמת טריקולד רק נראה, דרך אגב אפשר להכין את היפהפיה הזאת פרווה. מה לא מגיע איזו עוגה מרשימה לראש השנה חוץ מעוגת הדבש המסורתית ?
מרכיבים:
בסיס:
חצי עוגת שוקולד מפוררת
מעט שמנת מתוקה
עוד אפשרות לבסיס:
150 ג’ ביסקוויטים מרוסקים
100 ג’ חמאה מומסת
מוס לבן:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט וניל
חצי כפית נס קפה
2 כפות סירופ מייפל
מוס כהה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חבילת אינסטנט שוקולד
2 כפות א. שוקולית
חצי כפית נס קפה
קרם:
150 ג’ שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה
הכנות:
1. לשים במיקסר את פירורי העוגה ולהוסיף את השמנת (מעט!) עד שמתחיל להתגבש בצק ולשטח בתבנית.
2. להקציף את המצרכים של המוס הלבן עד שנוצר מוס יציב, למרוח על הבסיס שהכנו ולהקפיא לשעה אותו הדבר עם המוס הכהה.
3. להמיס שוקולד ושמנת, לצקת על המוס הכהה, להקפיא לכמה שעות להוציא כשעתיים לפני ההגשה למקרר.
גולשים מכינים וממליצים:
אודליה : הכנתי את עוגת טריקולד מזויפת פרווה עם שכבת ביסקיוויטים וחמאה וכמה שפחדתי שהיא לא תהיה טעימה מחומרי הפרווה (סויה ושמנת צמחית) יצאה מדהים וטעימה – קיבלתי מחמאות מכל האורחים שטרפו אחרי המנותת הבשריות. המון תודה לך. את מקסימה! עכשיו אני הולכת להכין את עוגת פירורי גבינה בכוס אז אני רצה לקנות את הכוסות…המשך חג שמח ומהנה 🙂
עם איזו שמנת זילפת על העוגה?
אשמח למתכון
תודה!!
חג שמח ניקי, אין לי נס קפה. יש לי קפה מגורען. יתאים?
אשמח לקבל את הגרסה הפרווה:
1. מה אני שמה בתחתית עם הביסקוויטים?
2. מה אני שמה במקום חלב?
תודה רבה
וואי וואי איזו עוגה
טעימה בטרוף !
הכנתי ליום ההולדת של בעלי
לא נשאר פירור!
הכנתי עם חלב
שקדים ושמנת צימחית. וביסקוויטים ומחמאה לבסיס.
קלה להכנה
תודה רבה על מתכון מעולה !
מאחלת לך ולמשפחתך
גמר חתימה טובה
וצום קל
היי ניקי, אני רוצה להכין את המתכון בגרסה הפרווה, אפשר לדעתך להחליף את החלב בשמנת סויה לבישול ואפיה או שפחות יתאים וצריך חלב סויה? זה מה שיש לי כרגע אז אם אפשר אני מעדיפה, תודה!
היי. לגבי הבסיס, אם עובדים עם ביסקווטים ורוצים את העוגה פרווה- עם מה ניתן לאחד את פירורי הביסקוויטים במקום חמאה?
היי ניקי, אני רוצה להכין עוגת מוס שוקולד פרווה. אוכל לקחת את הכמות של השכבה החומה ולהכפיל אותה שתהיה לי עוגה? גם רוצה להעמיד על זה דמויות מדף סוכר זה יהיה יציב? תודה רבה !