עוגת שוקולד חלב
אומנם עוגת שוקולד אבל לא העוגת שוקולד הרגילה שמכירים היא אפילו יוצאת בהירה ולא מזכירה בצבע עוגת שוקולד. יש בעוגה הזאת שוקולד חלב שנותן טעם כזה טעים לעוגה היא יוצאת רכה וטעימה מתאימה ליד שוקו חם.
תבנית 24
מרכיבים:
4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
כוס שמן
כפית תמצית וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה (פחות 4 כפות)
350 ג' קמח
שקית א. אפיה
4 כפות שמנת מתוקה (מתוך השמנת מתוקה)
100 ג' שוקולד חלב
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף את "הרטובים" להקציף עד שכל הבלילה אחידה, להוסיף את הקמח והא. אפיה ולהקציף עד שכל הבלילה חלקה ללא גושים.
2. להמיס שמנת ושוקולד חלב, להוסיף לבלילה.
*3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.