עוגת שוקולד חלב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד חלב

אומנם עוגת שוקולד אבל לא העוגת שוקולד הרגילה שמכירים היא אפילו יוצאת בהירה ולא מזכירה בצבע עוגת שוקולד. יש בעוגה הזאת שוקולד חלב שנותן טעם כזה טעים לעוגה היא יוצאת רכה וטעימה מתאימה ליד שוקו חם.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס שמן
כפית תמצית וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (פחות 4 כפות)
350 ג’ קמח
שקית א. אפיה
4 כפות שמנת מתוקה (מתוך השמנת מתוקה)
100 ג’ שוקולד חלב

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף את “הרטובים” להקציף עד שכל הבלילה אחידה, להוסיף את הקמח והא. אפיה ולהקציף עד שכל הבלילה חלקה ללא גושים.

2. להמיס שמנת ושוקולד חלב, להוסיף לבלילה.

*3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

16771 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד חלב

עוגת שוקולד חלב

112
תגובות

  הרשם  
עדכן
אבישי

ניקיל’ה הנה עוד עוגה טעימה וטובה(-:

דיקלה

היי ניקי
לא ברור אם את ה4 כפות שמנת מתוקה ממיסים איתם את השוקולד או בבלילה? צריך לציין למה ה4 כפות ולמה רוב השמנת

גלית

לאיזו תבנית מתאימה הכמות במתכון?

אורטל

לא כתבת מה הגודל של התבנית?
זה 24 או שני אינגליש קייק?

רחלי

הי ניקי,
נשמע מעניין ופשוט!
אפשר להפוך את העוגה לפרווה ע”י החלפת שמנת מתוקה בכוס מיץ תפוזים.
ולהמיס שוקולד מריר עם ריץ או שזה לא יהיה טעים?

אושרת

ניקי בוקר טוב
כיף לפתוח את הבוקר עם מתכון לעודה טעימה במייל
מס שאלות : האם מוסיפים לביליה את 4 כפות שמנת ומתוקה ומיכל שמנת מתוקה זה להמשסה של השוקלד
כמה זה 350 גר קמח בכוסות
והאם חייבים מיקסר או שאפשר להשתמש במקציף ידני
תודה ויום נפלא

נגה

כתוב שמנת מתוקה – הכוונה לקופסא אחת שלמה? (מלבד ה 4 כפות)
תודה, נשמע טעים..

1 2 3 8