עוגת שוקולד חלב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד חלב

אומנם עוגת שוקולד אבל לא העוגת שוקולד הרגילה שמכירים היא אפילו יוצאת בהירה ולא מזכירה בצבע עוגת שוקולד. יש בעוגה הזאת שוקולד חלב שנותן טעם כזה טעים לעוגה היא יוצאת רכה וטעימה מתאימה ליד שוקו חם.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס שמן
כפית תמצית וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (פחות 4 כפות)
350 ג’ קמח
שקית א. אפיה
4 כפות שמנת מתוקה (מתוך השמנת מתוקה)
100 ג’ שוקולד חלב

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף את “הרטובים” להקציף עד שכל הבלילה אחידה, להוסיף את הקמח והא. אפיה ולהקציף עד שכל הבלילה חלקה ללא גושים.

2. להמיס שמנת ושוקולד חלב, להוסיף לבלילה.

*3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

16983 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד חלב

עוגת שוקולד חלב

112
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה ו

אפשר להכין את העוגה כמו השוקולית שכבות? ב-2 תבניות? תודה רבה.

יפית

היי ניקי,
למרות שאני לא אוהבת את שאלות ה״מה אפשר במקום״
אפשר להשתמש בשוקולד מריר?

גן גן

היי ניקי
סליחה על השאלה – אבל לא הבנתי

ה- 4 כפות שמנת מתוקה זה לבלילה או להמסת השוקולד?

מייק

אפשר לשים בעוגה יותר שוקולד שיהיה מורגש? כלומר 120 גרם? תודה רבה.

אשריה

שלום,
האם התכוונת בעוגת השוקולד לשוקולד לבן?

אושרת

ניקי בוקר טוב
ניסיתי להכין את העוגה ואין לי מושג
איפה טעיתי אבל היא יצאה לי כמו חלה ויבשה
לעומת עוגת השוקלד והקל ממיטות שיצאה לי רכה ונימוחה
אני רוצה לנסות שוב ואני החדשה בהקפצות כמה זמן צריך
להקציף את הביצים וסוכר ואם תוכלי להדריך אותי
כמה שאפשר אני ישמח
שבת שלום

מיכל

היי ניקי,
שאלה מפגרת, את מתכוונת לשוקולד לבן, כן??