עוגת שוקולד חלב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד חלב

אומנם עוגת שוקולד אבל לא העוגת שוקולד הרגילה שמכירים היא אפילו יוצאת בהירה ולא מזכירה בצבע עוגת שוקולד. יש בעוגה הזאת שוקולד חלב שנותן טעם כזה טעים לעוגה היא יוצאת רכה וטעימה מתאימה ליד שוקו חם.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס שמן
כפית תמצית וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (פחות 4 כפות)
350 ג’ קמח
שקית א. אפיה
4 כפות שמנת מתוקה (מתוך השמנת מתוקה)
100 ג’ שוקולד חלב

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף את “הרטובים” להקציף עד שכל הבלילה אחידה, להוסיף את הקמח והא. אפיה ולהקציף עד שכל הבלילה חלקה ללא גושים.

2. להמיס שמנת ושוקולד חלב, להוסיף לבלילה.

*3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

16984 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד חלב

עוגת שוקולד חלב

112
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילך

היי ניקי, שאלה אפשר להשתמש בחלב סויה במקום בשמנת מתוקה?

שגיא פלג

הכנתי ויצא נהדר ונימוח!
אבל השתמשתי בשלוש ביצים עם כוס וחצי קמח ו50 גרם חמאה במקום שמן. בנוסף המסתי את כל המיכל שמנת עם השוקולד

הילה

הכנתי ולצערי , לא יצא מוצלח בכלל , מאוד דחוסה ויבשה וחסרת טעם ..
בדרכ הולך לי מצויין עם עוגות ועקבתי אחרי המתכון ..
כן יכולה להגיד שיש פה הרבה מתכונים מצויינים אחרים באתר ..

אביבה

הי ניקי הכנתי את העוגה בשתי אינגלישקייק , הריח נפלא ובטוחה שגם הטעם . האם העוגה צריכה להישמר במקרר? אני שואלת בגלל דברי החלב שבתוכה. שתהיה שבת נפלאה .

גלית

הי ניקי,
אפשר להשתמש בקמח תופח במקום הקמח עם הא.אפיה??
תודה!

שלומית

איך להמיס את השמנת והשוקולד?
פשוט לחמם אותם במיקרו? או בסיר?

מירי

היי ניקי
רציתי לדעת באילו כוסות את משתמשת?