עוגת שוקולד חלב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד חלב

אומנם עוגת שוקולד אבל לא העוגת שוקולד הרגילה שמכירים היא אפילו יוצאת בהירה ולא מזכירה בצבע עוגת שוקולד. יש בעוגה הזאת שוקולד חלב שנותן טעם כזה טעים לעוגה היא יוצאת רכה וטעימה מתאימה ליד שוקו חם.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס שמן
כפית תמצית וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (פחות 4 כפות)
350 ג’ קמח
שקית א. אפיה
4 כפות שמנת מתוקה (מתוך השמנת מתוקה)
100 ג’ שוקולד חלב

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף את “הרטובים” להקציף עד שכל הבלילה אחידה, להוסיף את הקמח והא. אפיה ולהקציף עד שכל הבלילה חלקה ללא גושים.

2. להמיס שמנת ושוקולד חלב, להוסיף לבלילה.

*3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

16964 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד חלב

עוגת שוקולד חלב

112
תגובות

  הרשם  
עדכן
inbal

עוגה מעולה וקלילה להכנה. טובה גם לקפקייק. מתכון מעולה תודה

אורלי

עוגה נהדרת רכה וקלילה! תודה לך ניקי על עוד מתכון מעולה! אימצנו 🙂

אורלי

בוקר טוב! אין לי שוקולד חלב… רק מריר. מה דעתך, גם יכול להתאים?? בלי קשר את מקסימה!! אחלה אפליקציה 🙂

אורית מרום

כמה זה בכוסות 350 גרם קמח ???????????

מאיה

הי 🙂
יש אפשרות במקום שמנת מתוקה לשים חלב?
ואולי חצי מכמות השמן והסוכר?

דניאלה

ניקי את פשוט אלופה כל מתכון יוצא בול!!!
אני עוקבת אחרי התגובות שלך איזה סבלנות איזה יחס פשוט אישיות מקסימה!!
אוהבת אותך בלי להכיר אותך. דניאלה

עידו

היי,
יצאתי אהבל… השתמשתי בשוקולד לבן וכמו כן השתמשתי רק בארבע כפות שמנת…
בנוסף להכל הייתה אזעקה באמצע שהבייצים היו בקציטנאייד בהקצפה… כך שנראה לי שהיו יותר מידי זמן…
אך הפלא ופלא העוגה יצאה טוב ‎:)‎ אולי הפחתתי קצת יותר מידי סוכר אך המרקם הגובה הטעם… טוב.
ושאלה אולי אם היה וידאו שמראה איך מקציפים ואחכ איך מערבבים את החומרים זה היה עוזר מאוד… תודה ‎:)‎