עוגת שוקולד חלב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד חלב

אומנם עוגת שוקולד אבל לא העוגת שוקולד הרגילה שמכירים היא אפילו יוצאת בהירה ולא מזכירה בצבע עוגת שוקולד. יש בעוגה הזאת שוקולד חלב שנותן טעם כזה טעים לעוגה היא יוצאת רכה וטעימה מתאימה ליד שוקו חם.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס שמן
כפית תמצית וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (פחות 4 כפות)
350 ג’ קמח
שקית א. אפיה
4 כפות שמנת מתוקה (מתוך השמנת מתוקה)
100 ג’ שוקולד חלב

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף את “הרטובים” להקציף עד שכל הבלילה אחידה, להוסיף את הקמח והא. אפיה ולהקציף עד שכל הבלילה חלקה ללא גושים.

2. להמיס שמנת ושוקולד חלב, להוסיף לבלילה.

*3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

13175 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד חלב

עוגת שוקולד חלב

101
תגובות

  הרשם  
עדכן
גבריאלה

ניקי היקרה!
את הארבע כפות שמנת מתוקה ממיסים עם השוקולד או שזה לתערובת הבלילה ויתר השמנת זה לשוקולד? תודה מראש ושבת שלום ומבורך:-)

נועה

אפשר לשים חלב במקום שמנת מתוקה?

ר.מ

היי ניקי,
אני צריכה להכין כמות גדולה של עוגות לאירוע, ורציתי להתחיל כמה ימים לפני.
האם אפשר להקפיא את העוגה הזו? ואם כן, באיזה שלב ? מיד אחרי האפייה? אחרי שהתקררה?
המון תודה…

ayosh

תודה רבה לך
גם על האתר הנהדר הזה

ayosh

היי ניקי
אני עשיתי ויצאה טעימה
אבל במה אני יכולה להוסיף עליה מלמעלה שיצא יותר טעים???
למשל להמיס שוקולד או פודינג עם שמנת מתוקה??

אני

הי ניקי,
עוגה מעולה, החלפתי את שוקולד החלב למריר, יצאה עוגה טעימה ביותר, ללקק את האצבעות…תודה!

סיון

פעלתי לפי כל השלבים והעוגה יצאה לי יבשה מאוד וקצת חסרת טעם
הרטבתי אותה עם קפה וציפיתי אותה בקרם
עדיין יבשה מאוד בפנים, מה לא עשיתי נכון?