עוגת שוקולד חלב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד חלב

אומנם עוגת שוקולד אבל לא העוגת שוקולד הרגילה שמכירים היא אפילו יוצאת בהירה ולא מזכירה בצבע עוגת שוקולד. יש בעוגה הזאת שוקולד חלב שנותן טעם כזה טעים לעוגה היא יוצאת רכה וטעימה מתאימה ליד שוקו חם.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס שמן
כפית תמצית וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (פחות 4 כפות)
350 ג’ קמח
שקית א. אפיה
4 כפות שמנת מתוקה (מתוך השמנת מתוקה)
100 ג’ שוקולד חלב

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר במשך כמה דקות, להוסיף את “הרטובים” להקציף עד שכל הבלילה אחידה, להוסיף את הקמח והא. אפיה ולהקציף עד שכל הבלילה חלקה ללא גושים.

2. להמיס שמנת ושוקולד חלב, להוסיף לבלילה.

*3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

16121 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד חלב

עוגת שוקולד חלב

107
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת ויזל

הי ניקי,
אפשר במקום השמנת מתוקה לשים שמנת צמחית?

יסכה

מה זה תבנית 24? זה יספיק לי לערב כיתה (23 בנות לא כולל המורה)?

ורד

ניקי,
מצטרפת לכל המחמאות…המתכונים מעולים,והסבלנות שלך ראויה לציון…

הכנתי ,עם שוקולד לבן(לא יודעת למה,כנראה התבלבתי מהתגובות…),מה שהיה טוב,ו”קימצנתי” בסוכר(מה שהתברר כלא טוב..אז פיזרתי אבקת סוכר).
יצא מעולה ,כמו כל המתכונים הכנתי מהאתר הנהדר שלך…
תודה ושוב תודה,
ורד

שירי

היי ניקי תוכלי בבקשה להגיד לי כמה כוסות יוצא ה-350 גרם קמח? (אין לי משקל או כוס מדידה)
ראיתי ששאלו קודם אבל לא ראיתי תשובה. תודה ושבת שלום!!

סבינה

היי ניקי, את ממליצה על ציפוי לעוגה ואם כן איזה?

לילך

היי ניקי אני ממש אוהבת את האתר שלך וכל שישי אני מכינה עוגה אחרת לשבת:) תמיד מחמאות אני מקבלת! משום מה זו נפלה לי ויצאה מאוד שמנונית מה אני עשיתי לא בסדר?

עינת

אם אני רוצה להשתמש בחמאה במקום בשמן, כמה צריך?
ואם שמן, באיזה שמן להשתמש?