עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט

עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט

עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט, עוגה לשבת ולא סתם עוגה אלא עוגה נהדרת שמקבלת מחמאות כל פעם מחדש. היא כל כך קלה להכנה ומרשימה שאף אחד לא יאמין שהכנתם אותה בבית.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

150 ג` פתי בר טחון
100 חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 ג` שוקולד לבן
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
2 כפיות ג`לטין
3 כפות חלב
500 מ”ל שמנת מתוקה

גנאש לציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 ג` שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערה+3 כפות חלב,להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות.

3. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוגט לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.

4. להקציף את השמנת המתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת את תערובת השוקולד על הבסיס, להקפיא לשעה.

5. לחמם  את השמנת עד סף רתיחה. לצקת על השוקולד והליקר, לערבב היטב ולצקת על המוס הלבן. להקפיא ללילה להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

36011 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

248
תגובות

  הרשם  
עדכן
קטיה

היי ניקי, שיגעתי בטח אותך עם כל השאלות שלי, מצטערת על כך.
שאלה איך להגדיל את הכמויות לרינג 28 בעוגה הנפלאה הזאת והאם ניתן לוותר על הנוגט? האם ניתן לשים פייסט פטל שיהיה לה קצת טעם של פטל וכמה לשים?
תודה רבה

יהודית

היי, אני מחפשת עוגה שאפשרי להציג על שולחן באירוע, זאת אומרת שתעמוד יציב בחוץ בלי קירור. נראה לך ילך עם העוגה הזו?
והאם היא מספיק יציבה להניח עליה קישוטים/זילוף?
אם כן, באיזה שלב את ממליצה לי להניח את הקישוטים מלמעלה?
תודה רבה

-מאוד מאוד נהנית מהמתכונים שלך:)-

ליב

היי
הכנתי את הקצפת אבל היא יצאה לי מעט קשה לאחר מכן הוספתי את הגלטין והשוקולד ועדיין זה יצא מעט קשה, האם זה בסדר או שיהיה לזה טעם של חמאה במקום טעם של גלידה?

גל

היי ניקי
שאלה קצת מוזרה..
אני צריכה להכין עוגה ורודה
את חושבת שאם אכניס למוס כמה טיפות צבע מאכל זה יצליח?

הדר

היי, אני רוצה שהעוגה תהיה יותר גבוהה, אפשר להכין את המוס כפול 2? ואפשרי להכין בתבנית של 22 ולא 24?

1 14 15 16