עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט

עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט

עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט, עוגה לשבת ולא סתם עוגה אלא עוגה נהדרת שמקבלת מחמאות כל פעם מחדש. היא כל כך קלה להכנה ומרשימה שאף אחד לא יאמין שהכנתם אותה בבית.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

150 ג` פתי בר טחון
100 חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 ג` שוקולד לבן
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
2 כפיות ג`לטין
3 כפות חלב
500 מ”ל שמנת מתוקה

גנאש לציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 ג` שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערה+3 כפות חלב,להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות.

3. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוגט לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.

4. להקציף את השמנת המתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת את תערובת השוקולד על הבסיס, להקפיא לשעה.

5. לחמם  את השמנת עד סף רתיחה. לצקת על השוקולד והליקר, לערבב היטב ולצקת על המוס הלבן. להקפיא ללילה להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

33688 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

234
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפי

הי ניקי
כמה גרם ג’לטין זה שתי כפיות?

אנונימי

היי ניקי,
את יכולה בבקשה לכתוב איך עושים בסיס קוקוס לעוגה הזאת?
אני גם חושבת לעשות אותה לפסח, ואני לא בדיוק יודעת את עושים את זה.
תודה לך

עדי האופה

בוקר טוב.
ממרח נוגט יש בסופר אבל אם את לא מוצאת תכיני בלעדיו
תגדילי את כמות השוקולד ל 200 ג’

עזרא

בוקר טוב
איפה אני מוצאת נוגט ? לא מצאתי בסופר שלי
איך זה מגיע ? בקופסא ?
תודה רבה

דקלה א

בוקר טוב ניקי שבת שלום,
הכנתי אתמול את העוגה והיא נראית מעולה, שמתי אותה כל הלילה בהקפאה ועכשיו העברתי אותה למקרר.
אחרי ההגשה צריך להחזיר אותה למקרר או להקפאה?
תודה רבה על מתכונים מעולים.

עמליה יפרח

ניקי בבקשה יש לי שאלה יש לי אבקת נוגט זה טוב וכמה אני צריכה לשים אין על המתכונים שלך

אליזבט

הי ניקי,
אני מעוניינת להכין את העוגה אבל יהיה לי זמן לשים אותה במקפיא רק מהבוקר עד הערב. האם זה מספיק?
תודה

1 2 3 16