עוגת גבינה ואפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים, עוגת גבינה ופירורים אבל בלי הפירורים, למעלה שמתי שכבת אפרסקים ואפשר אפילו תותים.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

הבצק:

250 ג` קמח  (2 כוסות פחות 3 כפות)
230 ג` חמאה  קרה חתוכה לקוביות
חלמון
100 ג` אבקת סוכר (שקית)

מלית:
250 ג` גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200 ג` סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
אינסטנט וניל
240 מ”ל חלב (כוס)
14 ג` ג`לטין- שקית אחת

אפרסקים מקופסת שימורים פרוסים דק

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לצנן חצי שעה במקרר. לשטח בתבנית ולאפות עד הזהבה, לצנן.

2. להמיס את הג`לטין, המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 4 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות . להכניס למיקרו ל30 שניות.

3. להקציף  שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל. לערבב  גבינה ,שמנת חמוצה , סוכר , סוכר וניל. לתת לג’לטין המומס דקה שתיים להתקרר, להוסיף 3 כפות מהגבינה לג’לטין המומס ולערבב ואחר כך לערבב עם שאר הגבינה.

4. לקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל. להעביר את קרם הגבינה לתבנית עם הבצק המוכן.

5. לקרר 24 שעות ולקשט עם פרוסות האפרסקים.

12431 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

ניקי שלום ותודה על המתכונים
המסתי גלטין ויש גושים בגבינה.
יש סיכוי להמשיך איתה כך או
פשוט לזרוק
תודה

טל שיימן

אפשר לעשות את הבסיס עם

קמח תופח כשר לפסח?

דקלה

העוגה לא יצאה טוב בכלל. הבצק עבה מדי ומתוק ממש!!!

רוית

הי ניקי
אם אני עושה בכוסות אפשר לוותר על הג’לטין? (אין הכרח שיהיה יציב)