עוגת גבינה ואפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים, עוגת גבינה ופירורים אבל בלי הפירורים, למעלה שמתי שכבת אפרסקים ואפשר אפילו תותים.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

הבצק:

250 ג` קמח  (2 כוסות פחות 3 כפות)
230 ג` חמאה  קרה חתוכה לקוביות
חלמון
100 ג` אבקת סוכר (שקית)

מלית:
250 ג` גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200 ג` סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
אינסטנט וניל
240 מ”ל חלב (כוס)
14 ג` ג`לטין- שקית אחת

אפרסקים מקופסת שימורים פרוסים דק


הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לצנן חצי שעה במקרר. לשטח בתבנית ולאפות עד הזהבה, לצנן.

2. להמיס את הג`לטין, המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 4 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות . להכניס למיקרו ל30 שניות.

3. להקציף  שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל. לערבב  גבינה ,שמנת חמוצה , סוכר , סוכר וניל. להוסיף לתערובת הגבינה את הג`לטין המומס. לקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל. להעביר את קרם הגבינה לתבנית עם הבצק המוכן.

3. לקרר 24 שעות ולקשט עם פרוסות האפרסקים.

4747 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
דקלה

העוגה לא יצאה טוב בכלל. הבצק עבה מדי ומתוק ממש!!!

רוית

הי ניקי
אם אני עושה בכוסות אפשר לוותר על הג’לטין? (אין הכרח שיהיה יציב)