עוגת גבינה ואפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים, עוגת גבינה ופירורים אבל בלי הפירורים, למעלה שמתי שכבת אפרסקים ואפשר אפילו תותים.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

הבצק:

250 ג` קמח  (2 כוסות פחות 3 כפות)
230 ג` חמאה  קרה חתוכה לקוביות
חלמון
100 ג` אבקת סוכר (שקית)

מלית:
250 ג` גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200 ג` סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
אינסטנט וניל
240 מ”ל חלב (כוס)
14 ג` ג`לטין- שקית אחת

אפרסקים מקופסת שימורים פרוסים דק

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לצנן חצי שעה במקרר. לשטח בתבנית ולאפות עד הזהבה, לצנן.

2. להמיס את הג`לטין, המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 4 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות . להכניס למיקרו ל30 שניות.

3. להקציף  שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל. לערבב  גבינה ,שמנת חמוצה , סוכר , סוכר וניל. להוסיף לתערובת הגבינה את הג`לטין המומס. לקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל. להעביר את קרם הגבינה לתבנית עם הבצק המוכן.

3. לקרר 24 שעות ולקשט עם פרוסות האפרסקים.

10304 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
שושי

ניקי היקרה! הכנתי את העוגה אתמול בערב והיא נראית מהמם. הבעיה היא שהיא לא תספיק להיות במקרר למשך 24 שעות אז השאלה היא האם אפשר לשים בפריזר לזירוז התהליך?
תודה רבה רבה!

שחר

הי ניקי
איזה כיף להתיישב על האתר שלך ולתכנן את התפריט לסופ”ש….
אז הגעתי לשלב העוגות: אני צריכה עוגת גבינה קלה, לא כבדה. לאירוח.
מרשים טעים וקל בבטן.
מה את אומרת??

עטיה

היי ניקי, כיצד יש לאפות את הבסיס? כמה זמן וטמפ׳? תודה רבה

דנה

היי ניקי,
יש לי תבנית 26 ס״מ, אפשר להכין את העוגה בתבנית הזאת עם אותם הכמויות?

מימי

היי כמה כפות פודינג זה יוצא? יש לי אריזת חיסכון… תודה רבה!

בילי

היי אני כל כך נהנית מהאתר שלך שאני מתחילה לתכנן את ארוחת שישי של שבוע הבא כבר עכשיו 🙂 אני רוצה לעשות עוגת גבינה שמעליה ציפוי של ג’לי ופירות כמו האפרסקים או אננס העוגה הזו מתאימה? אם כן – לשים את הג’לי על הפירות לאחר הקירור של 24 שעות?

אלינור אורן

בוקר טוב ניקי.
העוגה צריכה להיות 24 שעות במקרר או במקפיא?