עוגת גבינה ואפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים, עוגת גבינה ופירורים אבל בלי הפירורים, למעלה שמתי שכבת אפרסקים ואפשר אפילו תותים.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

הבצק:

250 ג` קמח  (2 כוסות פחות 3 כפות)
230 ג` חמאה  קרה חתוכה לקוביות
חלמון
100 ג` אבקת סוכר (שקית)

מלית:
250 ג` גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200 ג` סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
אינסטנט וניל
240 מ”ל חלב (כוס)
14 ג` ג`לטין- שקית אחת

אפרסקים מקופסת שימורים פרוסים דק

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לצנן חצי שעה במקרר. לשטח בתבנית ולאפות עד הזהבה, לצנן.

2. להמיס את הג`לטין, המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 4 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות . להכניס למיקרו ל30 שניות.

3. להקציף  שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל. לערבב  גבינה ,שמנת חמוצה , סוכר , סוכר וניל. לתת לג’לטין המומס דקה שתיים להתקרר, להוסיף 3 כפות מהגבינה לג’לטין המומס ולערבב ואחר כך לערבב עם שאר הגבינה.

4. לקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל. להעביר את קרם הגבינה לתבנית עם הבצק המוכן.

5. לקרר 24 שעות ולקשט עם פרוסות האפרסקים.

14097 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

היי ניקי:)
הכנתי אותה לכבוד שבת וליומולדת של אחי,במקום האפרסקים הקפאתי שעה ושמתי גנאש..עכשיו זה בהקפאה מתי אני יכולה להוציא בשביל להוציא את השקף ולהעביר למקרר? עבר בערך שעתיים אני לא יודעת איך זה עובד עם הגלטין פעם ראשונה עבדתי איתו בדרך כלל אני מקפיאה שעתיים בערך מוציאה את השקף ומחזירה למקרר

דינה

ניקי שלום. אני רוצה להכין את העוגה הזאת אבל לא אספיק להשאירה עשרים וארבע שעות. כמה שעות להקפיא. איך אפשר לצפות בג׳לי אחכ

אשמח גם מתכון לפשטידה טובה

האתר שלך מדהים !!!

מירי

היי ניקי…תותחית אחת!
כל מתכון שלך שניסיתי היה הצלחה מסחררת…
השנה אני מחפשת שילוב של עוגת גבינה פירורים עם פירות יער ונראה לי שאני אלך על העוגה הזו…אבל איך אפשר לשלב את פירות היער במקום האפרסקים?
אפשר לקנות פירות יער קפואים ואז לפזר עם ג’לי פטל או משהו בסגנון?

רינה

היי ניקי
ציפוי שוקולד זורם עם העוגה הזאת?

חנה כנפי

ניקי שלום,

אני רשומה ותיקה, ואפילו נרשמתי כבר שוב, כי בזמן האחרון אני לא מקבלת עידכונים. אני מעונינת בדווח כל שבוע. אני נהנית מאוד מהמתכונים ומשתמשת בהם הרבה.
חנה כנפי

ורוניקה

היי ניקי,

יש לי שתי שאלות:
1. אם העוגה תעמוד יותר מ24 שעות במקרר, היא תתקשה מדי?
2. אם אחרי שאני מבצעת את הפעולות שציינת להמסת הג’לטין, עדיין נשארים גרגרים ולא הכל נמס, מה לעשות? זה קרה לי עם העוגת גבינה תותים ולכן לא החזיקה על השולחן כמו שצריך… בנוסף, היה נראה לי, שכשהוספתי את הג’לטין לגבינה הוא מיד נקרש כי התערובת קרירה… מה ניתן לדעתך לעשות הפעם, כדי שיצליח לי?

בתודה, ורוניקה.

לילוש

היי ניקי מה שלומך?
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש באפרסקים טריים?
תודה..