עוגת גבינה ואפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים

עוגת גבינה ואפרסקים, עוגת גבינה ופירורים אבל בלי הפירורים, למעלה שמתי שכבת אפרסקים ואפשר אפילו תותים.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

הבצק:

250 ג` קמח  (2 כוסות פחות 3 כפות)
230 ג` חמאה  קרה חתוכה לקוביות
חלמון
100 ג` אבקת סוכר (שקית)

מלית:
250 ג` גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200 ג` סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא)
אינסטנט וניל
240 מ”ל חלב (כוס)
14 ג` ג`לטין- שקית אחת

אפרסקים מקופסת שימורים פרוסים דק

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לצנן חצי שעה במקרר. לשטח בתבנית ולאפות עד הזהבה, לצנן.

2. להמיס את הג`לטין, המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 4 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות . להכניס למיקרו ל30 שניות.

3. להקציף  שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל. לערבב  גבינה ,שמנת חמוצה , סוכר , סוכר וניל. לתת לג’לטין המומס דקה שתיים להתקרר, להוסיף 3 כפות מהגבינה לג’לטין המומס ולערבב ואחר כך לערבב עם שאר הגבינה.

4. לקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל. להעביר את קרם הגבינה לתבנית עם הבצק המוכן.

5. לקרר 24 שעות ולקשט עם פרוסות האפרסקים.

12965 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
חגית ג

מעולה מעולה מעולה! תודה רבה, קצרה הרבה מחמאות 🙂

חגית

מתי לשים את האפרסקים?

תודה!

חגית

אפרסקים לשים לפני ששמים במקרר או אחרי?

תודה

הניה

יש תחליף לג’לטין?

שירלי יעקובי

היי ניקי,איזה גודל של שמנת חמוצה? שתיים קטנות או אחת גדולה?

אורית

הי ניקי, בעבר היה באתר עוגת גבינה בתבנית אינגליש קייק עם שוקולד לבן מגורד למעלה. העוגה היתה מעולה. אני לא מוצאת אותה בכל העוגות שחיפשתי.תוכלי לשלוח לי קישור??
אלפי תודות ושבת שלום.

:)

יצאה מושלם ניקי:))