


עוגת שמרים בכאילו
בא לי לשחק איזה כיף. השתעשעתי עם בצק פריך האפשרויות היו להכין רולדות או עוגיות אבל אז החלטתי לעשות משהו שונה, עוגת שמרים לא באמת עוגת שמרים הרי מבצק פריך לא מכינים עוגות שמרים אבל את הצורה של הקראנץ אני כן יכולה לעשות, חוץ מזה מה יכול להיות רע מבצק פריך עם שוקולד ? ברור שזה טעים.
מרכיבים:
200 ג’ חמאה קרה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
200 ג’ גבינה לבנה 9% (כ 4 כפות גדושות)
420 ג’ קמח (3 כוסות)
שקית א. אפיה
מילוי חלבה קינמון:
ממרח חלבה
קינמון
ממרח שוקולד
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר כשעה.
2. לקמח משטח עבודה לחלק את הבצק ל 3 חלקים, כל חלק לרדד למלבן למרוח שכבה דקה של חלבה לפזר קינמון לגלגל לגליל ולחתוך באמצע בעזרת סכין חדה, ללפף אחד על השני. סה”כ 3 קראנצ’ים.
3. לסדר כל אחד באינגליש קייק, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.
כמה טעים….



14475 צפיות 4 צפיות היום
ניקי, האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות מהבצק הזה?? לא עוגה?
היי ניקי,
האם אפשר להקפיא את העוגה?
היי
הכנתי את הבצק בבוקר ועד עכשיו לא ניראה שתפח. מדוע?
היי ניקי,
רק רציתי להגיד שהעוגה הזאת לא נמצאת בקטגוריה הנכונה…
וחוץ מזה שאני מכורה לאתר שלך, אבל קצת מבואסת מכמות הפרסומות שיש עכשיו, אם אני מבינה נכון…צריך לשלם בשביל “לא” לראות פרסומות?!
ניקי יקרה
מה זה נוטלה?
מה אפשר במקום?
היי ניקי ערב טוב
איך אפשר להפוך את הרולדות לפרווה
תודה
אפשר להחליף את הגבינה בממרח שוקולד? ואז יתקבלו רולדות חומות?